NOVA DRAMA

Sergej Trifunović opet uhićen u Hrvatskoj: ‘Sašijte si crne uniforme po uzoru na Francetićeve, primitivna kopiladi!‘

Trifunović je jučer oko ponoći ponovno uhićen, i to na graničnom prijelazu Bajakovo

Sergej Trifunović

 Boris Kovačev/Cropix

Poznati srpski glumac Sergej Trifunović (51) očito nije vratio cijeli dug hrvatskoj državi za skandalozno ponašanje nakon što je zbog svog psa Mile uhićen 8. rujna prošle godine u Splitu. Tada su ga prijavili građani jer je na plaži Kaštelet držao svog psa bez nadzora, što je uznemirilo prisutne.

Naime, Trifunović je jučer oko ponoći ponovno uhićen, i to na graničnom prijelazu Bajakovo, kada je htio ući u Hrvatsku te će tijekom dana biti doveden u Split na Općinski prekršajni sud gdje ga čeka novo suđenje, piše Slobodna Dalmacija.

U međuvremenu su se iz PU splitsko-dalmatinske oglasili o ovom slučaju.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

- Podsjećamo da smo u priopćenju od 10. rujna 2023.godine obavijestili javnost da ćemo vezano uz objavu na društvenoj mreži objavljenoj 10.rujna 2023.godine u kojoj muškarac omalovažava i vrijeđa policijske službenike provesti istraživanje (https://splitsko-dalmatinska-policija.gov.hr/vijesti/priopcenje-vezano-uz-objavu-na-drustvenoj-mrezi/40558).

Naime, utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je naprijed opisanim ponašanjem muškarac ostvario obilježja prekršaja iz čl. 5 i 17 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira radi čega je danas doveden u službene prostorije. U objavi na društvenoj mreži 10. rujna 2023.godine muškarac je objavio tekst neprimjerenog sadržaja kojim je ujedno na grub način omalovažavao policiju i policijske službenike, navodeći da su splitski policajci iznudili preko tisuću eura navodeći ‘nadam se da ćete od tih para sašiti sebi lepe, crne uniforme po uzoru na Francetićeve i da će vaše majke na koje se ovom prilikom po…. po članovima 5, 17 i 36 biti konačno zadovoljne svojom primitivnom kopilad‘, nastavljajući ‘Sad, vlaški brabonjci, slobodno raspišite još jednu potjernicu.‘

Nakon provedenog postupka protiv njega će biti nadležnom općinskom prekršajnom sudu podnesen optužni prijedlog - poručilui su iz PU splitsko-dalmatinske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 20:30