DRAMA NA REBRU

Procurio dramatičan video, muškarac urlao na policiju: ‘Ajde, pucaj je*ote. Pucaj, ajde. Ubi‘ me!‘

Policijska uprava zagrebačka potvrdila je muškarac uz sebe imao "startni pištolj" koji se upotrebljava na sportskim događajima

Policija privodi muškarca koji je prijetio u KBC-u Zagreb

 Ranko Šuvar/Cropix

Naoružani muškarac koji je u utorak došao u prostorije Kliničkog bolničkog centra Zagreb i prijetio u jednom je trenutku tijekom te krizne situacije urlao na djelatnike policije koji su bili u njegovoj blizini, prenosi Index.

- Ajde, pucaj je*ote. Pucaj, ajde. Pucaj, ajde. Ubi me, ajde je*ote. Ubi me, to vam je cilj, je*o vam Bog mater. Gamad. Idi tamo. Želim zapovjednika da dođe sa mnom da razgovara - rekao je muškarac dok je stajao na ulazu u Zavod za hitna i krizna stanja s nacionalnim centrom za psihotraumatologiju.

Policijska uprava zagrebačka potvrdila je da je spomenuti muškarac uz sebe imao "startni pištolj" koji se upotrebljava na sportskim događajima.

Muškarac je na sebi imao crnu majicu kratkih rukava na kojoj je pisalo "Hrvatske obrambene snage - pobjednička vojska jaka". Uz to, na majici se nalaze i kratica "HOS", slogan "Za dom spremni" te hrvatska šahovnica na kojoj je prvo polje bijelo.

Policija je muškarca naposlijetku privela. Situacija u prostorijama KBC-a Zagreba zatim je normalizirana.

Incident se istražuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. rujan 2024 11:12