LUDILO NA JUGU

Policija u Pločama otkrila tko građanima danima grebe aute: ‘Uhitili smo ga i našli mu marihuanu..‘

Osumnjičeni 47-godišnjak će kazneno odgovarati za produljeno djelo oštećenja tuđe stvari, ali i prekršajno zbog droge

ilustracija

 Neja Markicevic/

Zbog oštećenja četiri automobila u Pločama, policija je uspjela privesti 47-godišnjeg muškarca za kojeg sumnjaju da je upravo on glavni akter ‘umjetničkih‘ djela.

Pa je na kraju, osim zbog zarađene kaznene prijave za oštećenje tuđe stvari, zaradio i prekršajnu prijavu zbog posjedovanja droge.

Policajci iz Ploča su, naime, utvrdili da je dotični 47-godišnjak u Ulici Vladimira Nazora prvo oštetio dva uredno parkirana osobna vozila dubrovačkih oznaka u vlasništvu 52-godišnjaka i 48-godišnjakinje.

Potom je isto učinio i sredinom rujna u Ulici Neretvanskih gusara kada se, također, okomio iz samo njemu znanih razloga na još dva automobila dubrovačkih tablica od kojih je jedno u vlasništvu 32-godišnjaka, a drugo u vlasništvu jedne pločanske tvrtke.

- Sva četiri vozila je oštetio na način da je oštrim predmetom napravio ogrebotine s jedne od bočnih strana vozila. Zbog sumnje da je počinio produljeno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari protiv osumnjičenog je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Metkoviću - kažu iz PU dubrovačko neretvanske.

Ali još na to i dodaju da će 47-godišnjak prekršajno odgovarati sukladno Zakonu o suzbijanju zloporabe droga jer je kod njega pronađeno 38 grama marihuane koja mu je na kraju i oduzeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 11:32