UBOJSTVO IZ NEHAJA?

POLICIJA NA TRAGU MISTERIOZNE SMRTI U PREDGRAĐU ZAGREBA Muž tijekom svađe odgurnuo ženu koja je pala na stakleni stol i preminula od ozljeda

Ilustracija
 Mario Pušić / CROPIX

Nakon što je u ponedjeljak navečer pronađeno beživotno tijelo Zorke T. (42) u njezinoj obiteljskoj kući u Kašinskoj Sopnici u okolici Sesveta kod Zagreba, zagrebačka policija provela je kriminalističko istraživanje i utvrdila da je za njezinu smrt odgovoran njezin 50-godišnji suprug.

Njega se sumnjiči za prouzročenje smrti iz nehaja, a prema dosad utvrđenom smrt je uslijedila nakon što su se supružnici prvo posvađali, a potom i fizički sukobili.

Naime, u jednom trenutku nesretnu Zorku suprug je odgurnuo pa je pala na drveni stol sa staklenom pločom i najvjerojatnije, kako pretpostavlja policija, od posljedica dobivenih ozljeda, a riječ je o višestrukim porezotinama, preminula.

Osumnjičeni suprug je nakon dovršetka obrade predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava dostavljena je nadležnom državnom odvjetništvu.

Kako neslužbeno doznajemo, u vrijeme obračuna suprug je bio pod utjecajem alkohola, a ako mu se sudskim postupkom dokaže krivnja, prijeti mu višegodišnji zatvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 20:52