IVAN GOSPODNETIĆ

Pogledajte što je prvo učinio pretučeni vlasnik ‘Garifula‘ nakon što se vratio s Hitne: ‘Očito im ne želi dati gušta...‘

"Ti si restoran, nećeš ti imat svoju muziku. Pazi se pojest će te mrak", navodno je Gospodnetiću rekao suvlasnik Carpe Diema

      

 /Screenhsot Instagram

Nakon što je sinoć bio žrtva brutalnog fizičkog napada u kojem je na njega sa zaštitarima nasrnuo Josip Ćurković, suvlasnik "Carpe Diema", na svom Instagram profilu se javio vlasnik restorana "Gariful" Ivan Gospodnetić s videom iz kojeg se može zaključiti kako se neće tako lako zastrašiti, piše Slobodna Dalmacija.

U objavljenom videu Gospodnetić je snimio večerašnju atmosferu u restoranu, a u pozadini se može čuti jako glasna muzika koja je, kako je Slobodna ranije izvijestila, bila motiv sinoćnjeg napada.

"Očito ne želi dati gušta Carpe Diemu", primjećuju kolege iz Slobodne Dalmacije.

image
/Screenshot Instagram
image
/Screenshot Instagram

Naime, kako piše Slobodna Dalmacija, "Carpe Diem" je, uvjetno rečeno, vladao otokom, a onda je Gariful otvorio ekskluzivni bar. I to odmah u susjedstvu.

"Ti si restoran, nećeš ti imat svoju muziku. Pazi se pojest će te mrak" - kazao je Ivan Gospodnetić kolegama s Dalmatinskog portala, što daje dodatna krila pretpostavkama koje kruže Hvarom.

Te mu je riječi, tvrdi Gospodnetić, uputio Josip Ćurković - Ćos, vlasnik Carpe Diema.

image
/Screenshot Instagram
image
/Screenshot Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. kolovoz 2024 12:12