NOĆNA DRAMA

Pijani muškarac vozio se po Dubravi i pucao iz pištolja, na kraju si je propucao nogu!

Ranjenog muškarca vozačica VW odvezla je u KB Dubrava gdje je hospitaliziran. Policija mu je oružje oduzela i čekaju ga s prijavom

Ilustrativna fotografija

 Zeljko Hajdinjak/CROPIX

Malo je reći da su pucnjevi iz vatrenog oružja, navodno pištolja, koji su u utorak kasno navečer odjekivali zagrebačkom Dubravom, točnije Grižanskom ulicom, uznemirili stanovnike i prolaznike.

Na mjestu događaja promptno je po dojavi postupala policija i provela očevid koji je trajao satima.

Utvrđeno je da se 40-godišnjak, najvjerojatnije pod utjecajem alkohola, tijekom vožnje iz osobnog automobila marke Volkswagen, za čijim se upravljačem nalazila 34-godišnjakinja, a na stražnjem sjedalu 27-godišnjakinja, ponašao kao šerif.

- Iz vatrenog oružja koje nezakonito posjeduje ispalio je nekoliko hitaca u zasad neutvrđenom smjeru, nakon čega je u unutrašnjosti automobila ispalio još jedan hitac koji ga je pogodio u nogu i pritom teško ozlijedio - kažu iz PU zagrebačke.

Viđeni prizori užasnuli su vozačicu koja je odmah ranjenog suputnika odvezla u KB Dubrava, gdje mu je pružena liječnička pomoć i gdje je hospitaliziran.

- Oružje je počinitelju oduzeto te će nad njim, nakon otpuštanja iz zdravstvene ustanove, biti provedeno kriminalističko istraživanje. U događaju nije bilo drugih ozlijeđenih osoba - zaključuju iz policije navodeći da se slučaj trenutno vodi kao dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

U ovakvim slučajevima obično uslijedi i pretres doma te drugih prostorija osumnjičene osobe kako bi se utvrdilo posjeduje li još nedozvoljenih stvari.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. kolovoz 2024 12:08