OČEVID TRAJAO 5 SATI

Otkriven uzrok strašne nesreće kod Velike Gorice u kojoj je poginuo 42-godišnjak: Od auta nije ostalo ništa

Tijelo poginulog 42-godišnjaka prevezeno je na obdukciju, a drugi vozač (25) koji je izbjegavao nalet, lakše je ozlijeđen

Prometna nesreća u Velikoj Gorici

 Ronald Gorsic/Cropix

U stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila jučer popodne na državnoj cesti D 31 život je izgubio 42-godišnji vozač Hyundaija zagrebačkih oznaka. Osim njega, lakše ozljede je, pak, zadobio 25-godišnji mladić, vozač drugog automobila te je vozilom Hitne pomoći na sanaciju lakših ozljeda prevezen u KBC Rebro.

image

policijski očevid na mjestu prometne nesreće

Ronald Gorsic/Cropix

Provedenim očevidom na mjestu događaja koji je potrajao satima policija je utvrdila da 42-godišnjak u vožnji, dok se kretao u pravcu juga po državnoj cesti, nije koristio sigurnosni pojas te je dolaskom do stupa javne rasvjete u blizini skretanja za Ulicu Selci, izgubio zbog neprilagođene brzine kretanja nadzor nad upravljačem.

image
Ronald Gorsic/Cropix

- U zanošenje je prešao preko šljunčanog proširenja i mekog terena te preko kolničke trake namijenjene za promet vozila iz suprotnog smjera do autobusnog ugibališta gdje je naletio na prednji dio osobnog automobila Renault zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 25-godišnjak, a koji se kretao državnom cestom D31 u smjeru sjevera i koji je, u izbjegavanju direktnog sudara, skrenuo u desno na autobusno ugibalište. Nakon naleta na drugo vozilo, udario je u rubni kamen i prevrnuo se na krov - kažu iz zagrebačke policije te dodaju da je mrtvo tijelo preminulog vozača prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

image
Ronald Gorsic/Cropix
image
Ronald Gorsic/Cropix
image
Ronald Gorsic/Cropix

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 15:06