PRISJEO MU PETAK 13.

Kućni botaničar u polju uzgajao konoplju, a doma je sušio kao da je rublje: Otkriveno i da je krao struju

U domu sredovječnog muškarca policajci pronašli preko 150 stabljika konoplje, ulje kanabisa, 3,7 kilograma marihuane...

Zaplijena droge

 Pu Sisačko Moslavačka/

Grančicu po grančicu indijske konoplje brižno je zakvačio na štrik i stvorio uvjete idealne za daljnju proizvodnju finalnog proizvoda.

Otkrila je to sisačka policija proteklih dana kada su banuli na gospodarsko imanje 52-godišnjeg žitelja kojeg su u konačnici uhitili te kazneno prijavili za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama ali i krađu.

image

Zaplijena droge

Pu Sisačko Moslavačka/

Kriminalisti su otkrili da je sredovječni muškarac početkom lipnja na sisačkom području na poljoprivrednoj površini posadio veći broj stabljika indijske konoplje. Potom je na petak 13., temeljem sudskog naloga, policija obavila pretres njegova doma i drugih prostorija.

image

DROGA SISAK

Pu Sisačko Moslavačka/

Osim što su na zemljištu pronašli dvije stabljike indijske konoplje, u pretrazi doma su otkrili i čuvanu tajnu - improvizirani laboratorij za proizvodnju droge u kojem je pazio, mazio i njegovao 150 stabljika indijske konoplje dok se suše. Policajci su mu, također, oduzeli i 3703 grama marihuane te 10 ml ulja kanabisa.

image

Policijska zaplijena droge

Pu Sisačko Moslavačka/

A za kraj su otkrili i da je, za potrebe indoor vrtlarenja, koristio ilegalni priključak koji je provukao preko krovišta objekta spojivši tako laboratorij na gratis električnu struju.

image

zaplijena droge

Pu Sisačko Moslavačka/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 11:48