SMIRILA GA JE

Junakinja dana: Glavna sestra muškarca s pištoljem nagovorila je da se preda policiji, objavljeno kako je to uspjela

Muškarac je prvo tražio liječnicu Klinike za psihijatriju jer je htio doći do lijekova koji se izdaju isključivo uz recept
 Ranko Suvar/Cropix

Prije nego što je u utorak izazvao incident u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, naoružani je muškarac pokušao doći u kontakt s jednom liječnicom koja radi u Klinici za psihijatriju i psihološku medicinu KBC-a Zagreb, međutim ona u tom trenutku nije bila u prostorijama Klinike, piše 24sata.

24sata piše da je bio vrlo agresivan i neugodan prema medicinskim sestrama koje su ga pokušavale smiriti.

Muškarac je spomenutu liječnicu tražio jer je htio doći do lijekova koji se izdaju isključivo uz recept.

Nakon što lijekove koje je tražio nije dobio, postao je agresivniji prema sestrama, a počeo je i prijetiti.

Jedna je sestra muškarcu u jednom trenutku rekla da će pozvati zaštitare. Ta ga je izjava razljutila i zatim je izvadio, kako je policija kasnije utvrdila, startni pištolj koji se koristi na atletskim natjecanjima.

Glavna sestra jednog od odjela Klinike za psihijatriju KBC-a Zagreb pokušala je smiriti muškarca, međutim njezini pokušaji nisu urodili plodom. Glavna ga je sestra naposlijetku uspjela nagovoriti da na slobodu pusti jednu medicinsku sestru i jednog liječnika koji su bili u istoj prostoriji odjela kao i ona. 24sata piše da je glavna sestra muškarcu govorila da će "sve srediti".

Nakon što mu je objasnila da upadom u bolnicu i prijetnjama neće postići ništa, glavna ga je sestra nagovorila da se preda policiji. Muškarac je tijekom okupacije Klinike za psihijatriju urlao te glavnoj sestri i spomenutim djelatnicima bolnice prijetio ubojstvom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 21:46