POTJERA KROZ GRAD

Drama na splitskim ulicama: muškarac u Mercedesu vrijeđao policajce i bježao im. A onda mu je jedan pucao u kotač...

Vozač Mercedesa je nastavio vožnju te je ispred Druge policijske postaje Split izazvao prometnu nesreću

Ilustracija

 /Damir Krajač/croix

Svjedoci koji su vidjeli ponašanje 51-godišnjaka koji na glavi ima tetovažu kao Mike Tyson su još uvijek pod dojmom onoga što su vidjeli u subotu oko dva sata ujutro na križanju Poljičke i Velebitske ulice u Splitu, piše Slobodna Dalmacija.

Tetovirani Splićanin je u bijelom Mercedesu bio iza vozila kojeg su zaustavili policajci i priča ga se uopće nije ticala jer on nije bio zaustavljen, ali iz Mercedesa vrijeđa svom silom i na sve načine policajce koji su postupali prema drugom vozaču.

Policajci uporni kakvi jesu, kreću vozilom za njim i ubrzo je ‘Tyson‘ i zaustavljen, ali je odbio dati dokumente policijskim službenicima i izaći iz vozila.

Policajci su ga uporabom tjelesne snage pokušali izvući iz vozila, ali je on u tom trenutku pokrenuo Mercedes te prešao preko noge policijskom službeniku, dok se drugi policijski službenik uspio izmaknuti, a vozač nastavlja vožnju.

Ponovno je sustignut i zaustavljen na križanju Poljičke i Dubrovačke ulice. Policijski službenici prilaze vozilu, a vozač naglo kreće s vozilom u smjeru policijskih službenika, nakon čega policijski službenik puca u kotač automobila.

Vozač Mercedesa je nastavio vožnju te je ispred Druge policijske postaje Split izazvao prometnu nesreću tako što je udario u parkirano službeno civilno vozilo policije te je potom izašao iz vozila, nakon čega policijski službenici istog uhićuju uz uporabu sredstva prisile. Nad osobom je u tijeku kriminalističko istraživanje, potvrdili su u PU spčitsko-dalmatinskoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. rujan 2024 11:13