MALI HEROJ

Pas koji je izvučen iz splitskog horor dvorišta u kojem je bio zlostavljan spasio život drugom psu

U kratkom vremenu je pokazao nevjerojatan napredak, pa se u Zadru nadaju da će mu ipak pronaći dom
 Azil Zadar

Pas Atos, koji je izvučen iz horor dvorišta u Split, darovao je svoju krv i tako spasio život drugom psu. Objavili su to iz zadarskog azila, gdje on živi otkako je jeziva situacija u Splitu otkrivena i otkako su mu privremeni dom pružili u drugom gradu.

- On vam je iz one horor priče pasa koji su služili za borbe. Nismo ih mogli spasiti sve ali sam toliko sretna i ponosna što smo baš njega izabrali. Ne znam kako ni zašto baš on je bio jedan od tri sretnika koje smo tad mogli uzeti. ali evo ga s nama, skroz neki drugi sretan predivan pas koji opet voli život! Još kad bi mu dom pronašli di bi nam bio kraj. Divan si Atos! Psu kojem je spašen život želimo brz oporavak i potpuno ozdravljenje - objavili su iz azila.

Nadaju se kako bi netko Atosu mogao pružiti dom. Kažu kako se on sjajno oporavio od užasa u kojem je živio i da je promjena tolika da ne mogu vjerovati da je to ono isto prestrašeno, istraumatizirano stvorenje iz Splita koje su doveli s nadom da će se oporaviti. On im je još jednom pokazao koliko su psi nevjerojatno otporna, čudesna stvorenja.

image
Azil Zadar
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 16:01