ČUDNO

Ovog su psa udomitelji vratili zbog alergije na njegovu dlaku, iako su oni već imali dva psa

Kućica u dvorištu je sve što mu nažalost možemo ponuditi, poručuju iz udruge

Pas Stipe

 Udruga za zastitu životinja Sirius Požega

Iz Udruge za zaštitu životinja Sirius Požega objavili su tužnu priču o jednom svom štićeniku. Pas Stipe im je vraćen svega dva mjeseca nakon udomljenja i to, kako su njegovi udomitelji tvrdili, zbog alergije na pseću dlaku. No, to im je zvučalo prilično čudno, kažu jer su u tom kućanstvu već živjela dva psa.

- Znamo da nismo jedina udruga koja muku muči sa "povratom robe". Znamo i da udomitelji računaju s tim pa namjerno udomljavaju iz udruga jer ni ovlaštenom uzgajivaču ni neodgovornom liku koji se čudi kad mu se nesterilizirana kuja okoti, ne možeš baš tek tako vratiti psa. Kad ga jednom kupiš/uzmeš, je l‘.

E zato tu postoje dežurne budale, možemo ih nazvati i volonteri i njihove udruge! Nema veze što nemaju sklonište, što pse zbrinjavaju u vlastitim kućama i dvorištima i zbog toga su u stalnom strahu od susjeda na rubu živaca. Ma nema veze ni što su oformili upitnik za udomitelje, obavili nekoliko razgovora prije nego psa daju i ugovor o udomljenju potpisali! Nema veze! Udri budalu!

I sad, nakon ovog auspuha, možemo reći da je Stipe jedan izvrstan mladi pas. Naučen na boravak uz svog čovjeka i privržen.

Odlučili smo davno da nećemo moliti i liti suze na objavama jer i kad smo skroz realni imamo "povrat robe".

Stipe uistinu treba dom čim prije. Kućica u dvorištu je sve što mu nažalost možemo ponuditi sada jer smo krcati i to isključivo crnim psima - poručuju iz udruge.

image

Pas Stipe

Udruga za zastitu životinja Sirius Požega

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 14:17