KAKAV SLATKIŠ

Ovo je beba vjeverica Pablo, naši vatrogasci našli su je i spasili na požarištu

Othranit ćemo je u Šumskom dvoru i ponovno pustiti u srce prirode, hvala vam što i na njih mislite, objavljeno je na Facebooku

Maleni Pablo, spašen i siguran usnuo je u ruci heroja vatrogasca

 DVD Drenova

Članovi Dobrovoljnog društva vatrogasaca Drenova učinili su prekrasno djelo tijekom nedavne intervencije. Nama su definitivno uljepšali dan, a sigurno će i vama. Njihovu objavu u nastavku prenosimo u cijelosti.

- U 3:16 sati izlazimo na intervenciju šumskog požara na području Hreljin-Plase-Melnice sa šumskim vozilom (D-2), autocisternom (D-4) i ukupno 6 vatrogasaca te se pridružujemo ostalim vatrogasnim snagama koje su već bile na terenu.

Tijekom intervencije naišli smo na napuštenu malu vjevericu te smo ju spasili i dali u sigurne ruke u Šumski dvor na čuvanje i brigu da malo ojača, naraste i vrati se u prirodu.

U vatrogasni dom vratili smo se u 10:30 sati - objavio je DVD Drenova na Facebooku.

- Srce ogromno naših prekrasnih vatrogasaca - uz to što čuvaju šume, nas ljude, čuvaju i sve druge malene i velike životinjice, na požarištu su pronašli bebu vjevericu. Dali su joj ime Pablo. Othranit ćemo je u Šumskom dvoru i ponovno pustiti u srce prirode, hvala vam što i na njih mislite - stoji u drugoj objavi na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. kolovoz 2024 23:11