UTOČIŠTE

Nema više jarca Hoppya, najpoznatije njuške utočišta Farmica: ‘Bio je naš prijatelj‘

Otišao je u miru, bez boli, okružen svima nama i veterinarkom, objavili su

Jarac Hopy

 Farmica

Iz azila i utočišta Farmica, koje je smješteno u blizini Našica, oprostili su se od jednog od svojeg najpoznatijih stanara. Riječ je o jarcu Hoppyju, kojem su uljepšali zadnje godine života i ništa što se moglo napraviti da mu uljepšaju i olakšaju život im nije bilo teško. Svojevremeno su skupili novac i kupili mu proteze, kako bi mogao hodati. Otkako je došao na njihovu skrb, Hopy je postao sretno i zadovoljno biće.

- On je bio naš prijatelj. Punih pet godina zaštitno lice Farmice. Osmijeh koji će vas svaki dan dočekati na ulazu. Svima koji su ga voljeli, onako kao mi, želimo zahvaliti na svakom trenutku koji ste mu uljepšali. Hranom, maženjem, okretanjem, previjanjem ili samo sjedeći kraj njega da se ne ozlijedi okretanjem.

Hvala svemiru što nam ga je poslao 15. rujna 2019. godine. Već uništenog od ljudske ruke, ali vječito sretnog i gladnog. Mijenjali bi toliko toga da si nam ti još mogao potrajati. Otišao je u miru, bez boli, okružen svima nama i veterinarkom koja zna što nam je značio. To nam je bilo jako važno. Hoppy, vrati nam se u nekom drugom obliku, ovakve duše rijetko se upoznaju. Vole te puno tvoji Farmeri - objavili su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. rujan 2024 13:32