STRAŠNO

Čakovečki azil traga za ženom koja je u veterinarskoj ambulanti ostavila štence pune parazita

Pozivamo je da se javi kako bi se pobrinuli o njezinoj kujici, očistili je od parazita i kastrirali, poručili su

Ilustracija

 Eduard Skorov/alamy/alamy/profimedia

- Javno pozivamo žensku osobu koja je u utorak u veterinarsku ambulantu Prelog donijela, izbacila jadne štence jer ih ona sama ‘ne može srediti‘ te potom odjurila bez riječi. Štenci su u prilično lošem stanju, koliko su puni parazita govori i fotografija. Ženu pozivamo da se javi kako bi se pobrinuli o njezinoj kujici, očistili je od parazita i kastrirali.

Hvala i što ćete podijeliti da što više ljudi vidi, možda dođemo do osobe. Hvala djelatnicima Veterinarske ambulante Prelog što su malene prihvatili i pobrinuli se za njih - objavili su iz azila Čakovec, odakle pokušavaju pronaći vlasnicu štenaca. Na jednoj od fotografija koju su objavili vide se i nametnici, koji pokazuju kako su nesretni psi, prije nego ih je žena odbacila popu smeća, bili u užasnom stanju te da se o njima nije brinulo.

Zbog toga bi, ako ništa drugo, htjeli pomoći njihovoj majci, kako se ovakve stvari, barem toj kujici ne bi više dogodile. Oni koji misle da znaju čiji su ovo psi, mogu se zaposlenicima azila javiti na njihov Facebook profi

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. rujan 2024 00:48