PAO I NAJBOLJI

Neviđeni skandal u reprezentaciji, tri zvijezde hrvatskog sporta izbačene iz momčadi!

 Cropix/Damir Krajač

Hrvatska vaterpolska reprezentacija koja se priprema za Olimpijske igre u Riju od danas je na neodređeno vrijeme slabija za tri jake karike - Sandra Sukna, Paula Obradovića i Frana Paškvalina.

Prenosimo izjavu Hrvatskog vaterpolskog saveza:

"Zbog ponavljanog grubog kršenja discipline, koje je kulminiralo dana 7. travnja, potpuno neopravdanim nedolaskom na jutarnji trening, na zajednički ručak i najavljena gostovanja na radiju, HTV-u te ostalim televizijama, iz sastava hrvatske reprezentacije suspendirani su Sandro Sukno, Paulo Obradović i Fran Paškvalin!", poručili su iz Saveza, a vijest je medijima priopćena nešto poslije ponoći u noći sa četvrtka na petak.

Izbornik Ivica Tucak više nije želio tolerirati samovolju svojih zvjezdica, i to upravo na dan završetka priprema za Olimpijske igre u Zagrebu. Vjerujemo da se radi samo o opomeni, ali suspendirani trojac morat će dobro razmisliti o odlasku u Rio i svojem odnosu prema reprezentativnim obvezama.

Hrvatska vaterpolska reprezentacija jedna je od najuspješnijih naših momčadi uopće.

Hrvatski vaterpolisti od osamostaljenja nisu uspjeli ostvariti nastup samo na OI u Barceloni 1992. godine, a ukupno je vaterpolo Hrvatskoj donio dva olimpijska odličja - srebro u Atlanti 1996. i zlato u Londonu 2012.

U sadašnjoj reprezentaciji osmorica je zlatnih iz Londona 2012., a među njima su i suspendirani Sandro Sukno te Paulo Obradović.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 05:32