AVRIL LAVIGNE

NAJTEŽI DANI LIJEPE PJEVAČICE 'Mislila sam da ću umrijeti. Pet mjeseci sam ležala u krevetu, doktori nisu znali što mi je'

(FILES): This February 15, 2011 file photo shows Canadian singer Avril Lavigne arriving at the O2 arena in east London ahead of the Brit Awards. Rocker Avril Lavigne has revealed that she was bedridden for five months due to Lyme disease and felt she was dying. The 30-year-old Canadian guitarist and singer confirmed social media exchanges about her illness and said she was feeling better after her prolonged absence from public view fueled rumors about her condition. "I felt like I couldn't breathe, I couldn't talk and I couldn't move," Lavigne told US celebrity magazine People in an interview published March 31, 2015. "I thought I was dying." AFP PHOTO / Files / LEON NEAL
 LEON NEAL

Kanadska pjevačica Avril Lavigne, nekad popularna tinejdžerska zvijezda poznata po hitovima "Complicated", "Sk8er Boi" i "I'm With You", otvorila je dušu za časopis People i ispričala o svojoj borbi sa razarajućom bolešću koja ju je prikovala za krevet nekoliko mjeseci.

Kada je otišla u listopadu prošle godine s prijateljicama u Las Vegas kako bi proslavila 30. rođendan, nije ni sanjala da joj niti malo neće biti do tulumarenja.

Osjećala se loše već mjesecima, a liječnici joj nisu znali reći što nije u redu.

- Jedva sam mogla nešto pojesti, a kada smo otišli do bazena, ja sam se vratila u hotelsku sobu i legla u krevet. Kada su me frendice pitale što se događa, nisam znala što da im kažem, ispričala je Avril.

Tek tada, nakon što se nekoliko mjseci osjećala malaksalo i letargično, inače živahna pjevačica, saznala je diganozu: imala je teški slučaj lajmske bolesti ili borelioze.

Riječ je o inflamatornoj bolesti, koju prenose krpelji, a koja može uzrokovati osip, nakon kojega tjednima, mjesecima ili godinama kasnije, mogu uslijediti neurološki, srčani ili zglobni poremećaji.

- Nisam imala pojma da ugriz krpelja može ovako djelovati. Bila sam prikovana za krevet pet mjeseci, otkrila je Avril koja vjeruje da ju je krpelj ugrizla prije otprilike godinu dana.

Kanadska pjevačica oporavljala se u svom domu u Ontariju, gdje je provodila kvalitetno vrijeme s obitelji, gledala filmove, a s fanovima kontaktirala putem društvenih mreža.

- Milisla sam da ću umrijeti. Nisam mogla disati, govoriti, jedva sam se mogla kretati.

Pomagala joj je majka, dok je njezin suprug Chad Kroeger uskakao kada je mogao, u pauzama turneje s bendom Nickelback.

- Bilo je razdoblja kada se cijeli tjedan nisam tuširala jer sam jedva stajala na nogama. Osjćala sam se kao da je netko isisao život iz mene.

Avril Lavigne ističe da joj je u najtežim trenucima pomagala podrška fanova, otkriva da se sada osjeća puno bolje te da je spremna za novi početak, koji uključuje nove pjesme.

Njezin novi singl "Fly" bit će pušten idućega mjeseca u povodu održavanja Specijalne olimpijade.

- Ovo je doista bilo zvono za uzbunu, od sada nadalje želim doista uživati u svakom trenutku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 11:26