TV VODITELJICA INTIMNO

Tanja Tušek: U prvom licu

Oduvijek sam bila sklona sceni, od malih nogu. Odrasla sam u virovitičkom kazalištu, pa nastavila na televiziji, no u jednom se trenu scena zarotirala, pa sam se našla iza kamere gdje kreiram događanja na strani na kojoj sam dotad bila. Kad bolje razmislim, tu je moje pravo, prirodno mjesto. Jako volim posao koji sada radim i ne doživljavam ga kao rad od 8 do 16 ili od 9 do 17 sati, već je to idealan spoj posla, uživanja, hobija, pa čak i način na koji provodim slobodno vrijeme. Ali, da ne bi ispalo da mi je posao sve, kad izađem iz zgrade HRT-a, imam puno stvari koje me ispunjavaju i vesele. Neke od njih su joga, koju treniram već godinama, i svakodnevno vježbanje “pet Tibetanaca”. Kad imam nekoliko slobodnih sati, odlazim na golf teren i dajem sve od sebe, pa ponekad samu sebe bodrim kako sam na dobrom putu da dosegnem uspjeh Tigera Woodsa, naravno, samo u sportskom smislu. Obožavam doma raditi partije za prijatelje, kuhati im i osmišljavati zabavu. Srećom, oni jednako tako obožavaju dolaziti na moje tulume.

5 mojih malih sitnica

- Kokosovo ulje - bez njega ne mogu. Vrlo je zdravo za pripremu hrane, njeguje kosu i kožu. Jako ukusno u jutarnjoj kavi... pola žličice.

- Bez kave mi je nezamislivo jutro. Ako je ne popijem, dio mene sneno prođe kroz dan.

- Prije spavanja obavezno čitam. Nakupljeni umor tijekom dana nema utjecaja na ovaj ritual.

- U svakom obroku imam barem četiri vrste povrća.

- Bar jednom dnevno se čujem, a jednom tjedno vidim s najbližim prijateljima… bez njih život nema blistave boje…

Moja tajna simpatija

Joe Bonamassa - moj glazbeni teleporter… posljednjih mjeseci uz njegovu glazbu najlakše “dođem” doma, a posao ostavim na Prisavlju…

Silno si želim...

... tečaj golfa kako bih usavršila svoje početničko umijeće

... provesti rujan na Biševu

... otputovati u Buenos Aires i uživati u argentinskom tangu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 18:26