ANYA TAYLOR-JOY

Zlatni rez presudio: Ovo je najljepša slavna žena na svijetu

Među najljepšim slavnim osobama našle su se još i Zendaya, Bella Hadid, Beyonce, Taylor Swift...

Anya Taylor-Joy

 Andy Buchanan/Afp

Glumica Anya Taylor-Joy proglašena je najljepšom slavnom osobom na svijetu prema izračunima plastičnog kirurga Juliana De Silve, piše Daily Mail. Julian je, kao i prijašnjih godina, koristio metodu računalnog mapiranja lica koje se temelji na zlatnom rezu, koji je poznat i kao "božanski omjer".

image

Anya Taylor-Joy

Chris Delmas/Afp

"Pokazalo se da ona ima najbolja očitanja položaja očiju s rezultatom od 98.9 %, što je samo 1.1 % od savršenog oblika", rekao je pa dodao da je imala i najbolji rezultat što se tiče obrva. "Bila je pri vrhu u gotovo svim kategorijama, osim u usnama", istaknuo je.

Druga najljepša slavna osoba prema njegovim izračunima je Zendaya (94.37 %), a na trećem se mjestu našla Bella Hadid (94.35 %). Na popisu su se našle još i Margot Robbie, Song Hye-kyo, Beyonce, Taylor Swift, Zhang Ziya, Alia Bhatt te Nazanin Boniadi.

image

Zendaya

Backgrid/backgrid Uk/profimedia/

Julian je ranije objasnio zašto koristi ovu metodu i za što ona služi. "Ove nove tehnike računalnog mapiranja omogućuju nam da riješimo neke misterije oko toga što ljude čini fizički lijepima. Ta tehnologija je korisna i za planiranje operacije pacijenata", rekao je.

Inače, Anya je poznata po svojim ulogama u filmovima "Split", "Glass" i "Dune: Part Two" te u serijama "Peaky Blinders", "The Queen‘s Gambit" i "Emma". Iako je sada proglašena najljepšom glumicom na svijetu, ona nikad nije samu sebe smatrala lijepom.

image

Anya Taylor-Joy

Wiktor Szymanowicz/Anadolu Via Afp

"Nikad se nisam smatrala lijepom, a mislim da nikad ni neću. Mislim da nisam dovoljno lijepa da bih bila u filmovima. Zvuči patetično i dečko me upozorio da će ljudi misliti da sam idiot što to govorim, ali jednostavno mislim da čudno izgledam", rekla je ranije za The Sun.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. rujan 2024 10:30