IDE NA SPOJEVE

Voditeljica (50) se skinula u toples i krenula u potragu za novim frajerom: ‘Nikad nisam bila tako seksepilna‘

Propale joj veze nisu ostavile gorak okus u ustima i ne odustaje u potrazi za ljubavlju ni u šestom desetljeću života

Denise Van Outen

 Bob Grey/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Bob Grey/backgrid/backgrid Uk/profimedia

- S godinama se više ne brinete toliko o tome što ljudi misle, sigurniji ste u to tko ste i znate što želite. Osjećam se seksepilnije nego što sam se ikad osjećala - rekla je engleska glumica i voditeljica Denise Van Outen za The Sun nakon izazovnih fotografija objavljenih povodom njezina 50. rođendana koji danas slavi.

image

Denise Van Outen

Screenshot/instagram/

Naime, ova se televizijska zvijezda odlučila vratiti spojevima i pronalasku srodne duše, a ističe da je "puna samopouzdanja i spremna za zabavu". Inače, Britanci ovu atraktivnu damu na malim ekranima gledaju još od 1997., kada je s Johnnyjem Vaughanom vodila "Big Breakfast" na Channel 4, a od tada je postigla puno - od brojnih televizijskih emisija, pa do uloge Roxy u hit mjuziklu "Chicago".

Kako tvrdi, oduvijek je "beznadna romantičarka", a sada je slobodna nakon što se prošle godine razvela od Jimmyja Barbe, talijanskog modela, i to nakon 18 mjeseci duge veze.

image

Denise Van Outen

Screenshot/instagram/

Što se tiče njenih prošlih veza i brakova, prethodno je hodala s pjevačem Jamiroquaija, Jayem Kayjem, od 1998. do 2001., a bili su i zaručeni prije nego što su se razišli.

Denise se 2009. udala za pobjednika talent showa "Any Dream Will Do", Leeja Meada, i s njim ima 14-godišnju kćer Betsy, no razveli su se 2013. godine. Također je hodala s trgovcem Eddiejem Boxshallom od 2014. do 2022. i pojavila se s njim u ‘Celebrity Goggleboxu‘ na Channelu 4, samo da bi ga kasnije ostavila nakon što je slao eksplicitne poruke drugim ženama.

image

Denise Van Outen

Screenshot/instagram/

Doduše, propale joj veze nisu ostavile gorak okus u ustima i Denise ne odustaje u potrazi za ljubavlju ni u šestom desetljeću života.

- Dopuštam si ići na spojeve i uživati ​​u njima, jer bilo je trenutaka kada sam osjećala da to zapravo ne mogu. Ne osjećam se pod pritiskom da žurim u bilo što. Kad dođe pravo vrijeme, bit ću spremna za susret s onim pravim. Sama sam sedam mjeseci i sviđa mi se to. Nikada si zapravo nisam dopustila neki predah između veza kako bih jednostavno uživala u slobodi - prepričala je Denise i dodala da se okušala i u svijetu online aplikacija za spojeve.

- Uvijek sam mislila da aplikacije za spojeve nikada neće biti za mene, ali pridružila sam se Rayi prije nekoliko mjeseci. Poznata je kao "aplikacija za upoznavanje u industriji" i namijenjena je slavnim osobama i ljudima iz medija. U posljednje sam vrijeme išla na večere i upoznala neke jako drage dečke. Iako nisam osjetila nikakvu romansu, stekla sam neke nove prijatelje, pa uživam u tome - rekla je 50-godišnja Van Outen i dodala kako je trenutačno u "dobroj poziciji".

- Ne žuri mi se pronaći nekoga pa ne osjećam nikakav pritisak. Samo ću se opustiti i prepustiti se da sve ide svojim tokom. Neću ništa forsirati. Osjećam da sada mogu donijeti prave odluke. Ovo sam nova ja, sama i spremna za zabavu - objasnila je Denise.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 23:40