ISTRAŽIVANJA POTVRDILA

Veza s mlađim frajerom? Može. Cher, Madonna i Heidi Klum samo su neke od zvijezda koje predvode trend. Evo razloga

„Ne osjeća prijetnju ni od kojeg dijela mog života jer smo jednostavnu u drugačijim životnim fazama zbog razlike u godinama“

Madonna i Josh Popper 

 Matthew Rettenmund/splashnews.com/splash/profimedia/Matthew Rettenmund/splashnews.com/splash/profimedia

Takozvane ‘muške igračke‘ godinama su popularne među glamuroznim ženama Hollywooda, a čini se kako je u skorije vrijeme njihova popularnost i učestalost još više porasla. Tome svjedoče i brojni filmovi koji su nedavno izašli, a čija se priča fokusira na ljubavnu vezu između muškarca i znatno starije žene piše Daily Mail.

Ljubavna veza Zaca Efrona (36) i Nicole Kidman (57) u Netflixovoj romantičnoj komediji A Family Affair te u film s Anne Hathaway (41) i Nicholasom Galitzineom (29) The Idea of You samo su neki od primjera.

Daily Mail spominje anketu koja je potvrdila kako su romanse na veliki ekranima refleksija stvarnog života jer milenijalke sve više naginju ljubavnim odnosima s muškarcima pripadnicima Generacije Z. Jedan od razloga za to je taj da smatraju kako su oni emocionalno dostupniji, više poštuju i dive se ženama te je konkurencija manje nego je to kod starijih generacija.

image

Anne Hathaway and Nicholas u filmu The Idea of You (2024).

Supplied By Lmk/landmark/profimedia/Supplied By Lmk/landmark/profimedia

Više od polovice Amerikanaca u dobi od 18 do 34 godine izjavilo je kako bi se vrlo rado našli u vezi ili u braku s nekim tko je od njih deset godina mlađi ili stariji, a ljepota, financije i emocionalna dostupnost navedeni su kao glavni razlozi za to. Anketa Ipsosa pokazala je da je 74 posto žena koje su izlazile s mlađim muškarcima seksualno ispunjenije te su doživjele više zabave i užitka nego izlazeći s nekim svojih godina.

Istraživanje je provedeno na 207 žena, a ona su zaključile kako su muškarci čija je razlika u godinama velika dostupniji i ne natječu se sa svojim partnerom jer su u potpuno drugačijim fazama života. Otprilike svaka osma u deset žena rekla je kako u takvim vezama može lakše izraziti svoje osjećaje i potrebe.

image

Madonna i Josh Popper

Matthew Rettenmund/splashnews.com/splash/profimedia/Matthew Rettenmund/splashnews.com/splash/profimedia

„Ne osjeća prijetnju ni od kojeg dijela mog života jer smo jednostavnu u drugačijim životnim fazama zbog razlike u godinama“, rekla je jedna žena za StudyFinds.

„Čini se da su žene mojih godina uzbuđene zbog svježine i nedostatka gorčine koju im donosi veza s mlađim muškarcem. Oni se čine otvorenijima i ne muči ih teret nesigurnosti“, nadodala je druga.

Velike su svjetske zvijezde oduvijek bile zagovornici i advokati veza s velikim rasponom u godinama, a neki su to, poput Madonne (65) i Josha Poppera (30) te Cher (78) i Alexandera ‘AE‘ Edwardsa (38), digli na višlju razinu.

„Na papiru, ovo izgleda čudno (čak i za mene). AE kaže da ljubav ne zna matematiku“, napisala je Cher 2022. godina na X-u i osvrnula se na njihovu dobnu razliku.

U drugom tweetu Cher je opisala Edwardsa kao ljubaznog, pametnog i zabavnog. Rekla je i da se ljube kao tinejdžeri.

image

Heidi Klum i Tom Kaulitz

Backgrid/backgrid Usa/profimedia/

Postoje brojni drugi slavni koji također svojim vezama tvrde da su godine samo broj, a to su Priyanka Chopra (42) i Nick Jonas (31) te Heidi Klum (51) i Tom Kaulitz (34).

U provedenoj anketi 201 muškarac je priznao kako voli biti u vezi sa starijom ženom zbog njihove emocionalne zrelosti dok je jedan muškarac čak rekao da mu je tako ugodnije jer je žena zrelija od ostalih njegove dobi. Također, mnogi smatraju da su im starije žene s kojima su hodali pomogle da sazru brže ne samo emocionalno već i društveno.

image

Priyanka Chopra i Nick Jonas

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

„Smatram da su starije žene puno razvijenije kada je riječ o odnosima, emocionalnoj dubini i stvarnom izražavanju osjećaja. Povrh toga, razlika u godinama znači da vezu shvaćam ozbiljnije i rastem“, rekao je jedan muškarac pripadnik generacije Z.

Može se zaključiti kako je poanta cijele priče koju je dokazala i anketa činjenica da muškarci pripadnici generacije Z izlaze s milenijalkama ne bi li se poboljšali i podigli na višlju razinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 09:22