LJUBAV CVATE

Tek je rodila, a već dominira u čipki ispod koje nosi samo gaćice: Sočnim poljupcem podržao ju je i 15 godina mlađi dečko

Slavna glumica i njezin 15 godina mlađi dečko Oli Green viđeni su kako razmjenjuju nježnosti u Veneciji

Sienna Miller i Oli Green

 Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Engleska glumica i manekenka Sienna Miller (42) pojavila se u Veneciji u neobičnom i odvažnom izdanju, koje je uključivalo bijeli, čipkasti kombinezon ispod kojeg je nosila samo gaćice.

Gole grudi pokušala je prikriti dugom plavom kosom, a cjelokupni dojam dodatno je ‘začinio‘ veliki remen s ispisanim imenom brenda Chloe.

image

Sienna Miller

Pool Photo Events 04/ipa/sipa Press/profimedia/Pool Photo Events 04/ipa/sipa Press/profimedia

Inače, slavna je glumica nedavno rodila još jednu kćerkicu, ali na njezinoj figuri to se uopće ne primjećuje. Prinovu je dobila sa svojim novim partnerom, 15 godina mlađim Olijem Greenom (27), a par je viđen kako izlazi iz jednog hotela u Veneciji i vozi se vodenim taksijem po tamošnjim kanalima.

image

Sienna Miller i Oli Green

Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Glumica, koja je prethodno bila u dugoj vezi s glumcem Judeom Lawom (50), potvrdila je da je po drugi put trudna još u kolovozu. Sienna i Oli u vezi su od 2021., a razlika u godinama nimalo im ne smeta.

"Pretpostavljam da je mnogima to teško pojmiti, ali nije tu bilo ničega osim ljubavi i radosti. Mislim da ne možete naređivati srcu koga će voljeti, ja to nikada nisam mogla", ovim je riječima komentirala ranije njihov odnos. A kad su je novinari upitali misli li da će on jednog dana poželjeti neku mlađu, jednostavno je odgovorila: "Oli bi rekao da bih prije ja poželjela biti s nekim starijim."

Inače, njih su se dvoje upoznali na zabavi za Noć vještica koju je organizirao zajednički prijatelj. Iako su se poljubili već pri prvom susretu, Sienna se tada ipak ‘povukla‘ jer je vjerovala da taj odnos ‘nikamo ne vodi‘. No, Oli je (srećom) bio uporan pa su uskoro izašli na piće u New Yorku, ali je Sienna ipak sa sobom povela prijateljicu Emily Blunt.

"Kad sam stigla tamo, među njima je postojalo nešto prekrasno. Zagrlila sam je i rekla joj da ću se ja sad povući. Vidim toliko nje u njemu, u toj njegovoj slobodoumnosti, znatiželji i bezazlenosti", komentirala je slavna prijateljica.

Oli je također glumac, a pojavio se u popularnoj seriji ‘Kruna‘ kao Rupert Finch, sveučilišni prijatelj princa i princeze od Walesa s kojim su se družili dok su bili na St. Andrewsu.

Podsjetimo, Sienna je ranije bila u dugoj vezi s glumcem Judeom Lawom, a iako su bili zaručeni, skandali su im obilježili odnos. Naime, glumac ju je prevario s dadiljom, a onda je napravio dijete i jednoj konobarici. Sienna je u javnosti bila predstavljena kao prevarena žena, a glumački projekti pali su joj u vodu. Ranije je bila s glumcem Tomom Sturridgeom s kojim ima kćer Marlowe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. rujan 2024 09:10