PORIČE ZAHVATE

Svijet bruji o licu Jenniffer Aniston, navodno se podvrgla papreno skupom tretmanu: ‘Što si to napravila od sebe..‘

Ova 55-godišnja glumica izgledala je dotjerano u crnoj baršunastoj haljini s dubokim izrezom, a glumila je u sceni u kojoj plače

Jennifer Aniston

 Tatiana/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Jennifer Aniston paparazzi su uhvatili kako plače i izgleda šokirano za potrebe svoje uloge na setu 4. sezone serije "The Morning Show", a internet bruji o njenom nesvakidašnje utegnutom i mladolikom licu.

Kako prenosi Page Six, zvijezda serije "Prijatelji" pojavila se u ponedjeljak na crvenom tepihu koji je pokrivao stepenice njujorške Javne knjižnice, a izgledala je itekako dotjerano u crnoj baršunastoj haljini s dubokim izrezom koja je bila stegnuta u struku. Povodom snimanja, obula je i crne štikle s otvorenim prstima.

image

Jennifer Aniston

Tatiana/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Nadalje, ova 55-godišnja glumica viđena je kako hoda niz stepenice tijekom telefonskog poziva koji je prema svemu sudeći bio odgovoran za nagli preokret u njenom ponašanju, odnosno, ponašanju lika kojeg tumači, Alex Levy.

image

Jennifer Aniston

Tatiana/backgrid/backgrid Usa/profimedia

U jednom trenutku je podigla pogled prema nebu dok je plakala, a kasnije je položila ruku preko lica dok su joj na oči navirale suze.

Također, na fotografijama sa seta, javnosti je u oko upalo i glumičino glatko i utegnuto lice, sjajnu kožu i nedostatak bora. Nedugo nakon prvih komentara, ljudi su počeli povezivati mladoliko izdanje poznate glumice s njenim odlaskom dr. Neilu A. Gordonu, koji vodi plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju lica, a specijalnosti su mu pomlađivanje lica i rinoplastika te u ponudi ima i injekcije botoksa. Zanimljivo je da joj je društvo pravila još jedna holivudska zvijezda, Sandra Bullock. To je potaknulo šuškanja da Aniston svoj i inače nevjerojatno mladoliki izgled ipak duguje redovitim zahvatima, iako ih je uvijek poricala.

image

Jennifer Aniston

Tatiana/backgrid/backgrid Usa/profimedia
image

Jennifer Aniston

Tatiana/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Isto tako, nedavno je snimljena i ispred poznate ordinacije plastične kirurgije The Retreat At Split Rock u Connecticutu, koja je specijalizirana za stručno podizanje lica, čija se cijena kreće od oko 50 do 100 tisuća dolara po tretmanu, kao i za podizanje obrva i očiju, koje košta otprilike 30 tisuća dolara.

Inače, prva sezona serije "The Morning Show" izašla je 2019. godine, a osim Jennifer glavne uloge imaju Reese Witherspoon i Steve Carell. Drama je nedavno nominirana za nekoliko Emmyja, a u seriji Jennifer i Reese glume suparnice koje rade kao reporterke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. kolovoz 2024 11:15