NE ŽELE NEUGODNOSTI

Svi putevi vode u Veneciju, ali što dalje od bivše ljubavi: Organizatori festivala imali pune ruke posla oko Brada i Angeline

Romansa slavnoga para došla je kraju kada je 2016. glumica podnijela zahtjev za razvod, a ta se bitka nastavila sve do danas...

Angelina Jolie na Venecija Film Festivalu

 Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Glumačke zvijezde, Brad Pitt i Angelina Jolie, trebale bi izbjeći svaki susret tijekom promoviranja svojih filmova na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Veneciji jer su se organizatori pobrinuli da razdvoje bivše supružnike kako ne bi bilo neugodnosti, prenosi Page Six.

"Angelina će biti prvog dana, u četvrtak 29. kolovoza, a odmah nakon toga će otići s redateljem filma ‘Maria‘, Pablom Larrainom, na Telluride Film Festival u Coloradu. A Brad će stići u subotu u Veneciju. Nema šanse da im se isprepletu putevi...", rekao je umjetnički direktor Alberto Barbera.

image

Angelina Jolie stigla na Venecija Film Festival

Tiziano Da Silva/bestimage/profimedia/Tiziano Da Silva/bestimage/profimedia
image

Angelina Jolie na Venecija Film Festivalu

Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Jolie je jučer stigla u Italiju kako bi premijerno prikazala svoj film "Maria", koji govori o opernoj pjevačici Mariji Callas. Pitt će predstaviti svoj film, u kojem uz njega glumi i George Clooney, "Wolfs".

image

Brad Pitt i George Clooney

/Solve Sundsbo/gq/pa Images/profimedia
image

Wolfs: George Clooney i Brad Pitt

Backgrid/backgrid Uk/profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Kao što znamo, romansa slavnoga para došla je svome kraju kada je Jolie 2016. podnijela zahtjev za razvod, a ta se bitka nastavila sve do danas zbog vlasništva oko francuske vinarije Chateau Miraval. No, ogorčenost nije prisutna samo između bivšeg para, njihova djeca - Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox i Vivienne - nisu u kontaktu s Pittom, a neki od njih su se čak odrekli očeva prezimena.

image

Brad Pitt u svom vinogradu

/Serge Chapuis/chateau Miraval/mega/the Mega Agency/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. rujan 2024 09:16