BAMBIE THUG

Svećenik popljuvao kontroverznu Irkinju: ‘Nemaš pojma! Prave vještice bi te maltretirale zbog ovog što si napravila‘

Ni tri tjedna nakon Eurosonga ne može prežaliti što je upravo ona predstavljala Irsku na tom natjecanju

Bambie Thug

 Tobias Schwarz/Afp

Ma daj, Bambie, nemaš pojma o čarobnjaštvu! Prave vještice bi te maltretirale zbog ovog što si napravila na Eurosongu - ironično kaže irski svećenik Brendan Kilcoyne, koji ni tri tjedna nakon Eurosonga na kojem je Bambie Thug s pjesmom ‘Doomsday Blue‘ završila na šestom mjestu, ne može prežaliti što je upravo ona predstavljala Irsku na tom natjecanju.

Bambie Thug još su tijekom njenog nastupa u švedskoj Areni Malmo kritizirali da na televiziji zagovara sotonizam, no irski svećenik u svom je podcastu ‘Brendan Option‘ sada sarkastično kazao kako je Bambie odličan izbor za Eurosong i dodao kako ne vjeruje da bi itko drugi bolje predstavljao ovu zemlju.

- Bambie sažima modernu Irsku u njenoj tragediji. Moderna Irska nema pojma kamo ide; gospođica Thug nema pojma kamo ide - rekao je otac Kilcoyne, koji je župni svećenik u Balli, Co Mayo.

image

Bambie Thug

Jessica Gow/tt/Afp/Profimedia/Jessica Gow/tt/afp/profimedia

- Moderna Irska je izgubila vjeru i otkrila praznovjerje, gospođica Thug je izgubila vjeru i otkrila praznovjerje. Moderna Irska tehnički je vrlo dovršena... Miss Thug je tehnički dovršena i vrlo dobra u onome što radi. Dakle, imate vrlo visoku razinu tehničkog postignuća i apsolutno nikakav ljudski trag, nemate osjećaj dugoročnih koordinata, nemate kartu za budućnost osim neke vrste nejasne, polu probavljene ideje o čarobnjaštvu. Mislim, daj, Bambie. Prave vještice bi te maltretirale - tvrdi svećenik koji se osvrnuo i na one koji su mu predbacili da je pogriješio pričajući o rodu nebinarnog umjetnika.

- Pogriješio sam? Nije li to hrabro? Želite li mi reći da bih gospođicu Thug trebao zvati ‘oni‘ i ‘oni‘? Naše ime je legija, jer nas je mnogo - odvratio je svećenik, citirajući odgovor čovjeka opsjednutog duhovima iz Biblije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 18:35