‘ONA JE DIVNA, DRAGA...‘

Slavni glumac priznao nevjeru: Ne žalim što smo bili zajedno, ali varao sam ju, a bome i ona mene

Dennis i Meg vjenčali su se 1991. godine, a godinu dana kasnije su dobili sina Jacka, koji je krenuo njihovim stopama

Dennis Quaid i supruga

 Profimedia

Slavni glumac Dennis Quaid progovorio je o svom braku s glumicom Meg Ryan te rekao kako danas ne žali ni zbog čega što se dogodilo između njih. Gostovao je u emisiji "Who’s Talking to Chris Wallace?" gdje su ga pitali je li slava pogoršala njihovu vezu koja je započela 1987. godine.

image

Denis Quaid

Valerie Macon/Afp

Glumac je rekao kako je Meg tada postala popularnija od njega. "Htio sam biti veća osoba i govorio sam sebi da mi to ne smeta, ali ljudi su ljudi", rekao je on. Istaknuo je da je karijera Meg bila u usponu kad je on završio na odvikavanju 90-ih godina, što ih je razdvojilo.

"Meg je tako divna, draga osoba i jako talentirana, zaslužila je sav svoj uspjeh", rekao je Quaid. "Ne žalim ni zbog čega kad je u pitanju moj brak s Meg. Iz njega smo dobili Jacka Quaida koji će nas možda oboje zasjeniti", rekao je Dennis.

image

Jack Quaid

Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia

Dennis i Meg vjenčali su se 1991. godine, a sina Jacka, koji je danas također slavni glumac, su dobili godinu dana kasnije. Međutim, par se razveo 2000. godine zbog navodne nevjere s obje strane. Njihov je razvod šokirao sve jer su uvijek izgledali vrlo skladno te su bili jedan od omiljenih holivudskih parova.

Kratko nakon njihovog razvoda se Meg zbližila s Russellom Croweom, a nekoliko godina kasnije je rekla kako on nije bio kriv za kraj njezinog "vrlo nezdravog braka".

image

Meg Ryan

Antonio Balic/Cropix

"Bila sam jako tužna zbog toga što se raspalo na način na koji se drugima činilo. Nikad nije u pitanju bio drugi muškarac. Radilo se o tome što moja i Dennisova veza nije mogla pretrpjeti", rekla je ranije. Meg je kasnije rekla i kako je Dennis nju varao tijekom njihovog devetogodišnjeg braka.

image

Meg Ryan i Dennis Quaid

Robert Hepler Collection/everett/profimedia/

"Bila je to odlična priča. Ali, ono što nije bilo u priči je stvarnost mog devetogodišnjeg braka. Dennis mi nije bio vjeran dugo vremena i to je bilo jako bolno. Saznala sam više o tom nakon što smo se razveli", rekla je ona. Quaid se kasnije okomio na nju te rekao da Meg nastavlja "javno ponavljati i prerađivati priču" o njihovoj vezi.

Meg se nakon braka s Dennisom nikad nije vjenčala, a Dennis se 2020. godine vjenčao s 39 godina mlađom Laurom Savoie.

image

Dennis Quaid i supruga

Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. rujan 2024 15:27