‘Marty Supreme‘

Slavna glumica vraća se na velika platna nakon 5 godina pauze: ‘Kći mi obožava kolegu, morala sam pristati zbog nje‘

Zadnji smo put Gwyneth Paltrow vidjeli na velikom platnu 2019. u ulozi Pepper Potts u filmu ‘Avengers: End Game‘

Gwyneth Paltrow

 Syspeo/sipa Press/profimedia/Syspeo/sipa Press/profimedia

Gwyneth Paltrow spremna je za veliki filmski povratak zahvaljujući svojoj kćeri Apple Martin, prenosi Page Six. Naime, glumica će zaigrati u filmu "Marty Supreme" kojeg producira, ali i u kojem glumi, Timothee Chalamet.

Podsjetimo, zadnji put smo Paltrow vidjeli na velikom platnu 2019. u ulozi Pepper Potts u filmu "Avengers: End Game". Kasnije se pojavila u nizu kratkih filmova, pa tako i u Netflixovom "The Politician" koji je producirao njezin suprug, Brad Falchuk, te u filmu "She Said" 2022., ali i seriji "American Horror Stories" prošle godine.

image

Gwyneth Paltrow

Red Sea Film Festival/afp/profimedia/Red Sea Film Festival/afp/profimedia
image

Gwyneth Paltrow i Apple Martin

Planet Photos/planet/profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Unatoč tome što ju je Chalamet inspirirao da se vrati na veliki ekran, prethodno je izjavila da bi je samo jedan od njezinih kolega iz "Iron Mana" mogao vratiti. "Pa, trenutno bi mi bilo jako teško glumiti kako treba, samo zbog mog posla, ali pretpostavljam da bi me Robert Downey Jr. vjerojatno uvijek mogao vratiti. Znate, do neke mjere", kazala je glumica.

Kad je prvi put progovorila o pauzi na koju je otišla 2019., Paltrow je priznala da joj nije bila namjera potpuno odustati od glumačke karijere, ali da se morala usredotočiti na svoj wellness i lifestyle brend Goop.

"Nikada nisam rekla da prestajem glumiti, ali Goop je moja strast s punim radnim vremenom, a biti osnivač i izvršni direktor Goopa je ono što radim svaki dan po cijele dane. Ako je sve u redu oko moje djece i mog Goop života, onda mogu sudjelovati. Trenutno nisam fokusirana na glumu s punim radnim vremenom", kazala je ranije u jednom intervjuu Paltrow.

image

Gwyneth Paltrow

Balkis Press/abaca/abaca Press/profimedia/Balkis Press/abaca/abaca Press/profimedia

Ipak odlučila se posvetiti glumi ponovno, a veliku je ulogu u tome imala njezina kći koja je velika obožavateljica Chalameta.

"Čim je Gwyneth rekla Apple da Timothee nije samo producent nego i glavni glumac, Apple je molila mamu da prihvati angažman. Nakon što je pročitala, svidjelo joj se. Unatoč tome što trenutačno nije imala veliku želju glumiti, Apple, koja namjerava biti što više na setu, uvjerila ju je da prihvati", objašnjava izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 10:27