NE PATI ZA NJOM

Sin slavnog košarkaša popljuvao bivšu nakon burne veze i prekida: ‘Vratila se tamo gdje joj je i mjesto - na ulicu‘

Par je svoju vezu otkrio javnosti prošle godine u siječnju, od tada su nekoliko puta prekidali i mirili se

Larsa Pippen i Marcus Jordan

 Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Najstarije dijete NBA legende Michaela Jordana, Marcus Jordan (33) u komentarima na Instagramu osvrnuo se na bivšu, Larsu Pippen (50), grubim riječima. Naime, Marcus je objavio fotografiju s glumcem Kevinom Hartom, reperom Gunnom, komičarem Daveom Chappelleom i drugim zvijezdama na svom Instagramu, a u komentarima je dobio upite oko Pippen.

Marcus je znatiželjnima u komentaru odgovorio da se "vratila tamo gdje i pripada" uz emoji ulice te drugom obožavatelju koji mu je rekao da ode po svoju djevojku odgovorio da mu je dobro ovako kako mu je trenutno. Kao što znamo, par je svoju vezu otkrio javnosti prošle godine u siječnju i od tada su nekoliko puta prekidali i mirili se, prenosi Page Six.

image

Marcus Jordan

Vendetta W/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Vendetta W/backgrid/backgrid Usa/profimedia
image

Larsa Pippen i Marcus Jordan

Pichichipixx/Splashnews.com/Splash/Profimedia/Pichichipixx/splashnews.com/splash/profimedia

Konačan prekid dogodio se ranije ove godine, a zvijezda reality serije ‘Real Housewives of Miami’, Larsa, tada je rekla, kako smo ranije prenijeli, da je shvatila da Marcus nije "njen tip" nakon što su proveli neko vrijeme odvojeno dok je snimala seriju. Prošloga je mjeseca Marcus podijelio da uživa u društvu influencerice Ashley Stevenson. S druge strane, Larsa je uživala u društvu svoje djece - Scottiea Jr., Prestona, Justina i Sophije - koju je dobila s bivšim mužem Scottiejem Pippenom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. rujan 2024 12:57