‘DOBRI GENI‘

Sestra Kamale Harris ukrala show na konvenciji demokrata, ljudi u šoku: ‘Znate li koliko ona ima godina?!‘

Iako su mnogi kasnije komentirali Mayin govor, ono što je postalo viralno na društvenim mrežama su njezine godine

Maya Harris

Kandidatkinja Demokratske stranke za predsjednicu, Kamala Harris upoznala je javnost sa svojom sestrom Mayom. Naime, Maya je prije dva dana održala govor na Demokratskoj nacionalnoj konvenciji u kojoj je otkrila obiteljske detalje vezane uz odnos Kamale i Maye s njihovom majkom Shyamale Gopalan Harris.

"Odgojila nas je da vjerujemo da možemo biti i učiniti bilo što, a mi smo joj vjerovali... Ona je znala da možemo biti autori vlastite priče. I poput mnogih Amerikanaca, Kamala zna kako je to biti podcijenjen i odbačen", prenosi Today Mayin govor koja je takođerreklada je njezina sestra ona koja se bori i brine za svakoga.

Iako su mnogi kasnije komentirali Mayin govor, ono što je postalo viralno na društvenim mrežama su njezine godine. Nitko ne može vjerovati da Maya, koja izgleda toliko mladoliko, ima 57 godina.

"Nema šanse, mislio sam da ima 30", "Dobri su geni u obitelji", "Nemoguće, izgleda jako mlado... predivna žena", "Što...Kako?", neke su od reakcija korisnika X-a. Drugi su oduševljeni Mayinom modnom kombinacijom - ružičastim kompletom - ali i odnosom koji ima sa svojom sestrom. Inače, Maya je bila voditeljica kampanje 2020. kada se Kamala prvi put kandidirala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 12:15