SPREMIO IZNENAĐENJA

Sergej Ćetković ususret četiri koncerta u Lisinskom: ‘Važno mi je da svaka pjesma ima dušu i da iskreno prenese emociju‘

Glazbenik je obećao publici nezaboravne večeri ispunjene glazbom, emocijama i jedinstvenom atmosferom

Sergej Ćetković

 Extra Fm/Gordan Svilar/

Jedan od najomiljenijih kantautora regionalne glazbene scene, Sergej Ćetković, održat će čak četiri uzastopna koncerta u zagrebačkoj dvorani "Vatroslav Lisinski", 21., 22., 23. i 24. listopada. Publici je obećao nezaboravne večeri ispunjene glazbom, emocijama i jedinstvenom atmosferom koja je postala zaštitni znak njegovih nastupa.

Gostujući na Extra FM-u, pjevač je izrazio zahvalnost svojoj vjernoj publici u Zagrebu i otkrio da Lisinski zauzima posebno mjesto u njegovom srcu. "Ne znam kako da opišem svoju povezanost s Lisinskim i zagrebačkom publikom. Ovaj grad i ova dvorana za mene su posebni – tu su se dogodili neki od najvažnijih trenutaka moje karijere. Publika u Zagrebu ima nevjerojatnu energiju. Siguran sam da će i ove četiri večeri biti nezaboravne", kazao je.

image

Sergej Ćetković

Privatna Arhiva Sergej ĆetkoviĆ/

Osim što je najavio raznoliki repertoar, koji će uključivati njegove najveće hitove poput "Pogledi u tami" i "Još volim te", Sergej je istaknuo da će izvoditi i pjesme s novog albuma "Kofer", kojeg je publika s nestrpljenjem iščekivala. Uz to, spomenuo je i goste iznenađenja, no, kako kaže, "ako otkrijem tko su, više neće biti iznenađenje."

Tijekom gostovanja prisjetio se i nekih ključnih trenutaka u svojoj karijeri, uključujući susret s talijanskim glazbenikom Erosom Ramazzottijem, kojeg je upoznao prošlog ljeta u Puli. "Eros je bio moj idol od mladih dana i kad sam ga napokon upoznao, bio je to nevjerojatan trenutak za mene. Čak smo se fotografirali i razmijenili nekoliko riječi, a nakon toga me zapratio na Instagramu – i što više možeš poželjeti", našalio se Sergej, pokazujući koliko su mu takvi trenuci značajni u karijeri.

Tijekom intervjua, voditeljica Ivona Ažić nije mogla sakriti svoje oduševljenje nakon Sergejeve izvedbe uživo u studiju. "Ljudi, Sergej Ćetković uživo je nešto što morate doživjeti. Ne mogu ni zamisliti koliko će veličanstveno biti u Lisinskom", rekla je.

Jedan od najvažnijih savjeta koji je podijelio tijekom gostovanja na Extra FM-u odnosio se na dugotrajnost u karijeri. "Ništa ne dolazi preko noći. Treba biti dosljedan, vjerovati u sebe i ono što radiš, i ne odustajati. Danas živimo u vremenu kad sve mora biti brzo, gotovo instant, ali pravi uspjeh dolazi korak po korak. Najbitnije je ostati vjeran sebi i svojoj publici", istaknuo je.

image

Sergej Ćetković

Extra Fm/Gordan Svilar/

S obzirom na to da ove godine obilježava 25 godina karijere, Sergej je otkrio da se puno toga promijenilo od njegovih početaka, ali da je najbitnije biti zahvalan, posebno publici koja ga prati sve godine. "Kad pišem pjesme, ne razmišljam o trendovima. Važno mi je da svaka pjesma ima dušu i da iskreno prenese emociju. To je ključ uspjeha – biti iskren prema sebi i prema svojoj publici", rekao je.

Koncerti u Lisinskom obećavaju savršeni spoj njegovih starih hitova i novih pjesama, ali i poseban odnos s publikom. "Lisinski je mjesto gdje se uvijek osjećam kao kod kuće. Publika ovdje zna kako prenijeti emociju, a ja ću se potruditi da im vratim tu ljubav", zaključio je Sergej.

Nadolazeći koncerti su prilika da obožavatelji uživo dožive njegovu karizmu i toplinu. Kako je Sergej rekao na kraju gostovanja: "Vidimo se u Lisinskom, četiri večeri koje će biti ispunjene ljubavlju, pjesmom i uspomenama koje ćemo zajedno stvarati."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. rujan 2024 12:03