OPIPLJIVA KEMIJA

Ronaldo je imao pune ruke posla na odmoru: Georgina prošetala ispred njega u seksi kupaćem, a on nije mogao odoljeti

Cristiano i Georgina upoznali su se 2016. godine, a svoju su vezu javno obznanili godinu dana kasnije

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez

 Eliotpress/mega/the Mega Agency/profimedia/Eliotpress/mega/the Mega Agency/profimedia

Nogometaš Cristiano Ronaldo i njegova partnerica Georgina Rodriguez uživaju na odmoru u Saint-Tropezu, a fotografi su ih snimili na njihovoj jahti. Na fotografijama se dalo primijetiti koliko je nogometaš zaljubljen u svoju djevojku s kojom je već 7 godina u vezi.

Par se prvo okupao u moru, a Georgina je potom krenula nazad na jahtu. U tom ju je trenutku Ronaldo uhvatio za stražnjicu koju je ona ponosno pokazala u minijaturnom bijelom bikiniju.

Inače, već se neko vrijeme šuška da se par vjenčao u tajnosti. On je nedavno, u jednom svom videu na YouTubeu, Georginu nazvao svojom suprugom, a par je nosio i prstenje. Tada se za Page Six oglasio nogometašev publicist.

"Ne mogu ni potvrditi ni negirati da se Cristiano vjenčao s Georginom. Jednostavno ne znam", rekao je on.

Ronaldo i Rodriguez upoznali su se 2016. godine kad je ona radila u trgovini luksuznog brenda Gucci. Potom su se nekoliko puta sreli na nekim društvenim događanjima, a onda je on nju pozvao na večeru. U javnosti su se prvi put zajedno pojavili u siječnju 2017., a vezu su potvrdili u svibnju te godine. Nekoliko mjeseci kasnije su dobili svoje prvo zajedničko dijete, Alanu Martinu. Kasnije je Georgina nosila blizance. Rodila je djevojčicu Bellu, a dječak je, nažalost, preminuo.

Ronaldo ima i blizance Evu Mariju i Matea Ronalda koje je dobio putem surogat majke, a iz prijašnje veze ima sina Cristiana Juniora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 15:26