BIZARNO

Reality zvijezdu ugrizla deva u zoološkom, a onda su je uhitili zbog posjedovanja droge

Amy je poznata po emisiji ‘1000-Lb. Sisters‘. Prošle se godine razvela od supruga, a on je tražio zabranu prilaska

Amy Slaton

 Crockett County Sheriff‘s Department/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Reality zvijezda Amy Slaton, poznata po emisiji "1000-Lb. Sisters", uhićena je u ponedjeljak u zoološkom vrtu u Tennesseeju te su ju optužili za posjedovanje droge i ugrožavanje djece. Prije uhićenja su Amy izveli iz zoološkog na nosilima jer ju je ugrizla deva, piše TMZ. Nosili su je do vozila hitne pomoći dok je ona držala dio nekakve tkanine na svojoj ruci.

Svjedoci su za TMZ rekli da su ju medicinski tehničari hitne pomoći pronašli na parkiralištu zoološkog s majicom omotanom oko ruke. Kratko nakon što je hitna došla po nju su ju uhitili. Policija je stigla nakon poziva da je nekog ugrizla deva. Policajci su, kako prenosi Page Six, odmah osjetili "sumnjiv miris" koji je dolazio iz njezinog automobila u kojem su se nalazila i djeca. Nije poznato jesu li djeca u autu bila njezini sinovi Gage i Glenn.

image

Amy Slaton

Crockett County Sheriff‘s Department/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Kako piše TMZ, policajci su u automobilu pronašli čarobne gljive i marihuanu, a Amy ih nije niti pokušala sakriti. Uhitili su je i optužili zbog ilegalnog posjedovanja droga s popisa I i VI te po dvije točke za ugrožavanje djece. U automobilu se, u trenutku kad su policajci došli, nalazio i Brian Scott Lovvorn, koji je također uhićen.

Kasnije se društvenim mrežama proširio njezin mugshot.

Amy se inače prošle godine razvela od bivšeg supruga Michaela Halterman, koji je kasnije tražio zabranu prilaska protiv nje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 10:16