JACK TRBOSJEK

Reality zvijezda šokirala izjavom: ‘U rodu sam sa serijskim ubojicom. Iskoristit ću svoju vidovitost i kontaktirati njegov duh‘

Gemma je gostovala u emisiji u kojoj je saznala detalje o svojem obiteljskom stablu

Gemma Collins

 Timmie/goff Photos/profimedia/Timmie/goff Photos/profimedia

Reality zvijezda Gemma Collins, poznata po emisiji "The Only Way Is Essex", uvjerena je da je u krvnom srodstvu s Jackom Trbosjekom, serijskim ubojicom koji je 1888. godine ubio pet žena, prenosi Daily Mail.

Identitet Jacka Trbosjeka nikada nije otkriven, ali Gemma tvrdi kako zna o kome je riječ. Collins je nedavno snimala epizodu za emisiju "Who Do You Think You Are?", a tijekom snimanja je otkrila da ima pretke koji su živjeli u ulici Dorset u istočnom Londonu, gdje je zloglasni ubojica ostavljao tijela nekih svojih žrtava.

Gemma smatra da to što su njezini preci živjeli u istoj ulici nije slučajnost, a vjeruje da je ubojica njezin pra-pradjed William Williams. "Moj pra-pradjed je radio u skladištu i preminuo je tamo. Mislim da je to razlog zašto nisu pronašli Jacka Trbosjeka... jer je to bio on. To se može dogoditi samo meni. To bi bila moja sreća da je on jedan od mojih rođaka", rekla je ona.

"Nitko ne zna tko je Trbosjek bio, ali smo mi živjeli u kući pokraj mjesta gdje je ubio puno svojih žrtava. Nikad ne znaš. Mislim da sam u srodstvu s njim. To je bizarno, zar ne? Može li biti moja obitelj? Može li to aludirati na to da je on moja obitelj?", ispričala je reality zvijezda.

Istaknula je i da joj ne smeta to što je, kako tvrdi, u srodstvu sa serijskim ubojicom, a priznala je i da je presretna zbog mogućnosti da je povezana s njim te da bi to moglo objasniti njezinu osobnost.

"Ushićena sam. Uvijek sam znala da za mene i moju obitelj postoji puno više toga. Smatram da je to urnebesna priča. Očito da su ubojstva bila užasna i shvaćam to. Ali, kako je moja obitelj bila u istoj ulici kao i žrtve Jacka Trbosjeka? Ne možete to izmisliti. Ja sam neobičan karakter i to je definitivno došlo od nekud", dodala je.

Gemma kaže i kako planira iskoristiti svoju "vidovitost" kako bi kontaktirala njegov duh putem seanse i kako bi doznala više o njemu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 13:21