MUČNA SVAĐA

Ragbi zvijezda optužuje bivšu ženu: ‘Naš odnos gradila je na laži i prevarama, a tu mi prigovara zbog kokaina i gljiva‘

Prozvao je javno svoju bivšu suprugu nakon što je podnijela zahtjev za razvod i optužila ga da troši 600 funti mjesečno na drogu

Danny Cipriani i Victoria Rose

 Stephen Crawshaw/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Stephen Crawshaw/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Bivši ragbijaš Danny Cipriani (36) tvrdi da očito nije poznavao svoju bivšu suprugu Victoriju, koja ga je ‘prevarila i izgradila njihovu četverogodišnju vezu na lažima.‘

36-godišnja zvijezda demantira njezine tvrdnje da joj je bio nevjeran dok su bili u braku, nakon što je ona u nedavnom intervjuu izjavila da je Cipriani slao poruke drugim ženama i trošio 600 funti mjesečno na drogu.

On pak sada tvrdi da je Victoria manipulirala njime još od njihova prvog susreta i pričala mu čudne priče o sebi, kao primjerice, to da ju je progonio MI5 te da ima nasljedstvo u vrijednosti većoj od pet milijuna funti.

"Kada sada pogledam unatrag, shvaćam koliko me prevarila. Ali stvarno sam joj želio vjerovati. Osjećam se kao da ne poznajem svoju suprugu. Mislim da je nikada nisam ni istinski poznavao jer nemam pojma što je istina, a što ne", izjavio je Cipriani, prenosi Daily Mail.

Otkrio je i da su ga članovi njegove obitelji počeli ispitivati i brinuti se za njega nakon što su saznali stvari iz Victorijine prošlosti. Također je dodao i da ga je trudnoća supruge ‘istinski promijenila‘, ali nikada nije primjećivao ‘red flagove‘ u njihovu odnosu.

image

Danny Cipriani i Victoria Rose

Instagram/

Podsjetimo, Cipriani i njegova supruga izgubili su sina Rivera u lipnju 2020., kada je bio star samo 23 tjedna.

"Želio sam pomoći Victoriji i mislio sam da je volim. Ali do samog kraja osjećao sam da manipulira mnome", izjavio je bivši ragbijaš.

Victoria, koja ima dvoje vlastite djece i također je i baka, rekla je da su nakon tog tragičnog događaja prošli kroz mučan postupak IVF kako bi pokušali dobiti dijete.

Kada je na jednom događaju posvećenom ‘self-helpu‘ Cipriani postao blizak s nepoznatom ženom, Victoria se tamo derala: "On je moj muž, on je moj muž!" Ali Danny tvrdi da je bila riječ o ‘dugogodišnjoj prijateljici‘ koja je bila ‘duhovna dama‘ te da se među njima ništa nije dogodilo. Smatra da je Victoria samo izgubila živce jer je bila pijana.

Victoria bivšeg muža pak optužuje da je trošio 600 funti mjesečno na drogu, slao poruke drugim ženama i ponizio je kad se spetljao s glumicom AnnaLynne McCord.

image

Danny Cipriani

Simon West/Actionplus/Profimedia/Simon West/actionplus/profimedia

Danny je ranije priznao da je uzimao kokain i čarobne gljive te da je zbog droge bio uvjeren da ga Victoria pokušava ubiti.

Njihov je brak bio na vrlo klimavim nogama nakon što se prestao profesionalno baviti sportom, a tada je primijetila i da se dopisuje s drugim ženama. Samo par mjeseci kasnije javno je objavio vezu s 36-godišnjom AnnaLynne na društvenim mrežama, a Victoria je priznala da se osjećala ‘poniženom‘.

"Danny je javno objavio naš prekid bez ikakve prethodne obavijesti ili razgovora sa mnom. Sa situacijom sam upoznata kad i javnost i to mi je nanijelo veliku bol. Ispričavam se ako su se moje reakcije i odgovori činili impulzivnima ili emocionalno nabijenima. Istina je da još uvijek prolazim kroz teško razdoblje i izazovno mi je vidjeti Dannyja kako javno govori o našem prekidu dok ja još nisam smogla snage to prihvatiti, prilagoditi se ili zaliječiti. Ispričavam se ako sam prouzročila bilo kakvu štetu", napisala je tada na društvenim mrežama, prenosi Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 20:20