NOVI DETALJI

Procurila posljednja snimka Liama Paynea, urlao je na ženu: ‘Imam 55 milijuna, dat ću ti 20 tisuća zato što mogu!‘

Žena je razgovarala na španjolskom s upraviteljem hotela, koji je njene riječi prevodio glazbeniku

Policija u hotelu

 Luciano Gonzalez/afp/profimedia/Luciano Gonzalez/afp/profimedia

Glazbenik Liam Payne viđen je kako se svađa s nepoznatom ženom oko novca u predvorju hotela Casa Sur, samo nekoliko sati prije nego što je pao s balkona hotela u Argentini i preminuo, ekskluzivno prenosi Daily Mail.

Michael Fleischmann iz SAD-a, također je u isto vrijeme odsjeo u hotelu i za britanski tabloid prepričao razgovor koji je čuo. Kaže da se otprilike tri sata prije smrti, glazbenik ponašao “divlje”, dok se svađao s nepoznatom ženom oko novca.

image

Liam Payne

Tolga Akmen/Afp

- Dat ću ti 20 tisuća dolara samo zato što mogu. Imam 55 milijuna dolara i volim pomagati ljudima - rekao joj je Payne, kako tvrdi Fleischmann za Daily Mail.

Opisao je situaciju kao “vrlo napetu”, a žena je razgovarala na španjolskom s upraviteljem hotela, koji je njene riječi prevodio glazbeniku. Dodaje da je Payne djelovao vrlo uzrujano, uz vidljiv višak energije i konstantno hodanje uokolo.

image

Casa Sur hotel

Luis Robayo/Afp

Majka Fleischmanna je za britanski tabloid rekla kako se činilo da je ženi s kojom se svađao bilo jako neugodno i da je bila pomalo bojažljiva. Kasnije su napustili hotel, ali nepoznatu ženu su vidjeli da razgovara ispred zgrade.

Rebecca iz Washingtona, koja je također odsjela u hotelu i srela glazbenika, prisjetila se za Daily Mail njegovog “bizarnog ponašanja”. Kaže da je jedan od njenih prijatelja trebao biti u apartmanu u kojem je odsjeo Payne, ali se do poslijepodneva nije odjavio, iako je to trebao učiniti još ujutro.

Objašnjava da je zbog toga osoblje bilo nervozno, ali i zbog njegovog ponašanja. U liftu je navodno zgrabio djevojku koja je bila s njim i počeo ju lažno gušiti. Kasnije je u predvorju glasno psovao tijekom čitanja pristiglih mailova i počeo udarati laptopom u tlo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. listopad 2024 16:38