10 ZAJEDNIČKIH GODINA

Prije Jennifer ljubio je Jennifer: Evo zbog čega se raspao i prethodni brak Bena Afflecka

Jennifer Garner i Ben Affleck zbližili su se dok su zajedno radili na filmu ‘Daredevil‘

Ben Affleck i Jennifer Garner

 Frederic J. Brown/afp/profimedia/Frederic J. Brown/afp/profimedia

Možda samo jednostavno nema sreće sa ženama koje se zovu Jennifer! Prije nego je glumac Ben Affleck po drugi put svoje srce dao pjevačici i glumici Jennifer Lopez, ljubio je jednu drugu Jennifer, također veliku zvijezdu - glumicu Jennifer Garner s kojom je u braku dobio troje djece.

Iako ima mnogo nagađanja zašto se Lopez i Affleck razvode, točni razlog još uvijek nije potvrđen. No, evo koji su razlozi Affleckovog propalog braka s Garner.

image

Jennifer Garner i Ben Affleck

/V. Flores/pa Images/profimedia

Inače, Garner i Affleck su se zbližili dok su radili zajedno na filmu "Daredevil". Budući da su oboje tada bili u vezama, on s Jennifer Lopez, a ona u braku sa Scottom Foleyjem, postali su bliski prijatelji. Ipak, kako prenosi The Mirror, svoju su vezu potvrdili krajem 2004. godine, a nedugo nakon toga je glumac zaprosio svoju kolegicu.

Vjenčali su se 2005. i dočekali svoje prvo dijete, kćer Violet. Tri godine kasnije su otkrili da čekaju još jedno dijete pa je tako 2009. stigla Seraphina, koja je ove godine promijenila ime u Fin. Na kraju je, dvije godine kasnije, stigao sin Samuel. A onda je, samo nekoliko dana nakon 10. godišnjice braka, par objavio da se rastaje.

"Nakon dugog razmišljanja i pažljivog razmatranja, donijeli smo tešku odluku o razvodu. Idemo naprijed s ljubavlju i prijateljstvom jedni prema drugima i predanošću zajedničkom roditeljstvu naše djece, čiju privatnost molimo da se poštuje u ovom teškom trenutku. Ovo će biti naš jedini komentar o ovoj privatnoj, obiteljskoj stvari. Hvala na razumijevanju", kazali su tada.

image

Jennifer Garner, Ben Affleck, Violet i Fin

Patriot Pics/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Patriot Pics/backgrid/backgrid Usa/profimedia
image

Jennifer Garner, Violet i Samuel

Boaz/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Boaz/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Razvod je finaliziran 2018. godine, a tada se govorilo da je za kraj romanse kriva dadilja Christine Ouzounia, s kojom je Affleck navodno imao aferu. Glumac i bliski izvori su demantirali glasine, a sam Affleck je otkrio da se u braku osjećao "zarobljeno", što je djelomično bio razlog zbog kojeg je počeo konzumirati alkohol.

"Imali smo brak koji nije funkcionirao. Bio je to netko koga volim i poštujem, ali s kim više ne bih trebao biti u braku...", kazao je 2021. pa priznao da je utjehu potražio u alkoholu. Iako su ga tada mnogi kritizirali jer je ispalo da je svoju bivšu ženu optužio za alkoholizam, glumac je te komentare demantirao.

image

Jennifer Garner i Ben Affleck

Pablo/Backgrid Usa/Profimedia/

Garner i Affleck nastavili su biti u prijateljskim odnosima, a Garner je počela ljubiti biznismena Johna Millera. Neki su izvori tvrdili da je Garner čak htjela pomoći Afflecku i Lopez da prebrode svoje bračne krize, ali čini se da njima nitko nije mogao pomoći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 12:16