‘DAN RAZMAKA...‘

Prijateljica Justina i Hailey Bieber slučajno otkrila detalj o njihovu sinu

Pjevač i manekenka prošli su tjedan otkrili da su postali roditelji, a podijelili su i ime bebe

Justin i Hailey Bieber, Adwoa Aboah

 Instagram

Američki pjevač Justin Bieber i njegova supruga, manekenka Hailey Bieber, prošli su tjedan dobili svoje prvo dijete. Otkrili su da su dobili dječaka kojeg su nazvali Jack Blues. Nekoliko dana kasnije je sretne vijesti podijelila i britanska manekenka Adwoa Aboah, koja je rodila djevojčicu, a u svojoj je objavi slučajno otkrila datum rođenja sina Justina i Hailey.

"Naša predivna djevojčica se rodila u 23:22 sata 23. kolovoza hitnim carskim rezom. Naša srca su doslovno eksplodirala u milijun dijelova", napisala je Adwoa i otkrila da se beba zove Shy. U komentarima joj se javila Hailey kako bi joj čestitala te je kratko napisala: "Baby Shy".

Aboah joj je ubrzo odgovorila na komentar te napisala "dan razmaka" uz slomljeno srce, nakon čega su brojni zaključili da je maleni Jack rođen 22. kolovoza.

Justin i Hailey vjenčali su se 2018. godine, a da čekaju prvo dijete, otkrili su u svibnju ove godine. Kako su ranije izvori rekli, oboje su dulje vrijeme bili spremni postati roditelji te su se brzo snašli u ulozi roditelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 11:25