‘TI SI INSPIRACIJA‘

Predviđali su joj brzi kraj slave, ali ona je nezaustavljiva: Hawk Tuah djevojka pokrenula novi projekt i oduševila sve

Haliey je postala viralna nakon što je s javnosti podijelila svoj seksualni savjet, a brojni su rekli kako neće dugo biti popularna

Haliey Welch

 Instagram

Influencerica Haliey Welch, poznatija kao "hawk tuah" djevojka, pohvalila se novim projektom koji je uspjela ostvariti nakon što je u lipnju postala viralna. Javnosti je poznata po snimci koja se proširila TikTokom, a u kojoj je podijelila svoj seksualni savjet. Sad je Haliey otkrila kako je ostvarila jedan od najvećih snova.

"Pokrenula sam zakladu za životinje! Paws Across America je ovdje! Otkad se moj život toliko promijenio, shvatila sam da mora postojati razlog za to. Dok sam odrastala, jedina konstanta u mom životu bili su moji kućni ljubimci i oni su mi pomogli da preživim toliko toga", poručila je uz video na Instagramu. Istaknula je da će novac koji zaradi iskoristiti za pomoć životinjama.

U videu je Haliey posjetila sklonište za životinje u Lewisburgu u Tennesseeju, gdje se igrala sa životinjama kojima je donijela razne igračke i puno hrane. Kako kaže, njezina je misija podići svijest i pružiti financijsku pomoć udrugama za životinje diljem SAD-a.

Njezin je novi projekt naišao na izrazito pozitivne reakcije. "Ovo je odličan način za korištenje platforme", "Napravila je više u svojih 15 minuta nego što sam ja u svom životu, bravo curo", "Učinili smo pravu osobu poznatom. Ova je žena inspiracija", pisali su joj.

Haliey je postala senzacija gotovo preko noći. Počela se pojavljivati na raznim eventima za influencere, davala je intervjue, a brojni su pomislili da je njezinoj slavi došao kraj kad se pojavila na jednom glazbenom festivalu u Alabami. Na pozornici je predstavljala izvođače te uzviknula: "Hajmo svi ovdje za Warrena Zeidersa i Jelly Roll!", publika joj se nije pridružila u navijanju. Međutim, novim je projektom privukla još više obožavatelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 19:09