‘HOKUS-POKUS‘

Ponovno se okupljaju tri grozne vještice! Imamo i slike iza kulisa: ‘Svijeća je bila upaljena‘

Uoči ovogodišnje Noći vještica Sarah Jessica Parker (55), Bette Midler (74) i Kathy Najimy (63) ponovno će bacati magične čini
 Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia

Remake filma “Hokus-Pokus” iz 1993. i službeno će se dogoditi ovog mjeseca, a sada imamo i slike iza kulisa.

Tri vještice, odnosno glumice Sarah Jessica Parker (55), Bette Midler (74) i Kathy Najimy (63) ponovno su se okupile za virtualni događaj "U potrazi za sestrama Sanderson" kojim se prikupljaju sredstva za projekt obnove New Yorka, i nisu mogle odoljeti da s fanovima ne podijele sneak peek.

image
Instagram

Sarah Jessica Parker koja je 1993. glumila Saru Sanderson u Disneyevom filmu, podijelila je tri slike na Instagramu.

- Svijeća je bila upaljena. Iz najboljeg mogućeg razloga. U znak podrške New York Restoration projectu. Smijale smo se, radile nestašluke i čak pjevale pjesmu koja možda zvuči poznato – napisala je slavna glumica.

Bette Midler na svom je Instagram profilu podijelila istu sliku i napisala: “Vaše 3 omiljene vještice - Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy i ja - vraćaju se samo na jednu noć. 30. listopada u 20 sati. 'U potrazi za sestrama Sanderson' najbolje je što se dogodilo Halloweenu od 'Hocus Pocusa'”

Njihovo će se okupljanje prikazati uoči Noći vještica ove godine, i premda će to vjerojatno biti samo kratki isječak, fanovi su željni neke sablasne čarolije.

image
Instagram

Ranije ovog mjeseca Midler je govorila o dugoočekivanom nastavku filma “Hokus-Pokus”. Govoreći za Entertainment Tonight rekla je: "Jedva čekam letjeti!".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 01:19