NEGIRALI SVE

Poljska TV oglasila se o sudjelovanju JoJo Siwe na Eurosongu: ‘Ne vodimo nikakve razgovore i nije donesena odluka‘

JoJo je na TikToku rekla kako su u tijeku pregovori između nje, Eurosonga i Poljske, što je njihova televizija demantirala

JoJo Siwa

 Etienne Laurent/Afp

Američka pjevačica i plesačica JoJo Siwa ovih je dana natuknula kako postoji šansa da će predstavljati Poljsku na Eurosongu 2025. godine, nakon što je njena nova pjesma postala hit u toj državi. Svojim je pratiteljima rekla kako je u pregovorima s državom i Eurosongom, a oko svega se sad oglasila televizijska kuća TVP.

U službenoj su izjavi rekli kako JoJo, kao ni drugi umjetnici, nisu u razgovorima s televizijom te da još nije donesena odluka o sudjelovanju na Eurosongu, piše Eurovoix.

image

JoJo Siwa

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

"Dame i gospodo, pozivajući se na brojna pitanja u vezi s pripremama TVP-a za Eurosong 2025., obavještavamo vas da ne vodimo nikakve razgovore s umjetnicima o ovom pitanju i još nije donesena nikakva odluka u vezi sudjelovanja na natjecanju. O uključenosti TVP-a u pripreme za ovogodišnji Eurosong obavijestit ćemo vas što je prije moguće putem službenih kanala", poručili su.

Siwa je pak rekla nešto u potpunosti drugačije. Njezina pjesma "Yesterday‘s Tomorrow‘s Today" iz dana u dan postaje sve popularnija u Poljskoj, zbog čega je JoJo odlučila otputovati tamo. Rekla je kako vuče korijene iz Poljske, a onda se osvrnula i na to što brojni u njenim komentarima pišu da bi trebala predstavljati tu državu na Eurosongu.

@itsjojosiwa

Unedited GRWM for travel dayyy??✨?

♬ Yesterday‘s Tomorrow‘s Today - JoJo Siwa

"Netko me pitao hoću li nastupati na Eurosongu jer je moja pjesma postala viralna u Poljskoj. Isprva sam se našalila i odgovorila da hoću, ali sada stvarno razgovaramo o tome", rekla je pa dodala:

"Eurosong je zainteresiran za mene. Razgovaramo s ljudima u Poljskoj jer svaka zemlja zapravo odlučuje tko će je predstavljati na Eurosongu. Razgovarali smo sa svima, očito je da postoji mnogo toga što treba razmotriti, puno logistike."

Inače, Poljska je ranijih godina zahtijevala da njihovi predstavnici imaju poljsko državljanstvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 10:27