UHIĆEN TRAVIS SCOTT

Policija uletjela u pariški hotel, zatekla slavnog repera kako mlati zaštitara: ‘Bio je mrtav pijan‘

Reper se nedavno potukao u Miamiju i završio u pritvoru, a sad se ponovno našao u problemu

Travis Scott 

 Aris Messinis/Afp

Američki reper Travis Scott uhićen je u petak ujutro u Parizu nakon tučnjave s drugim muškarcem. Sukob se dogodio u hotelu George V, a reper je, prema Valeursu, bio pijan. Kako prenose strani mediji, reper se posvađao sa svojim tjelohraniteljem, a onda se potukao za zaštitarom koji ih je pokušao razdvojiti.

Izvor iz policije je potvrdio da su uhitili Scotta, ali da ga zbog "njegovog stanja" nisu mogli odmah ispitati.

image

Travis Scott

Loic Venance/Afp

"Osumnjičenik je bio pijan i tukao se s drugim muškarcem. Nije bio u stanju da ga se odmah ispita pa su ga zatvorili u ćeliju gdje se još uvijek trijezni", rekao je izvor.

Reper je inače pratio košarkašku utakmicu između SAD-a i Srbije na Olimpijskim igrama gdje je privukao pozornost svojim glasnim komentarima.

image

Travis Scott

Aris Messinis/Afp

Ranije ovog tjedna su Scottu odredili datum za suđenje nakon što se nedavno potukao na jahti u Miamiju. Na ročištu se mora pojaviti u rujnu. Repera su optužili da je tada bio pod utjecajem alkohola, ali su te optužbe odbačene. Još uvijek se suočava s optužbama za neovlašteni ulazak na posjed.

Policajci su tada rekli da je Travis "pijan izazivao nerede" te da su ga pitali da napusti posjed nekoliko puta. Iz pritvora su ga pustili uz 650 dolara jamčevine.

image

Travis Scott

Mdcr/mega/the Mega Agency/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. kolovoz 2024 10:19