‘HEIDI HALLOWEEN‘

Počelo je! Heidi Klum priprema svoj kostim za Noć vještica, ovog bi puta mogla nadmašiti samu sebe

Njemačka manekenka svake godine šokira svojim kostimima, a proteklih je godina bila paun, zombi, crv...

Heidi Klum

 Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Njemačka manekenka Heidi Klum s nestrpljenjem je čekala početak rujna kako bi mogla početi raditi na svom novom projektu - kostimu za Noć vještica. Klum je poznata po svojim bizarnim i neobičnim kostimima, a čini se da ni ove godine situacija neće biti drugačija.

Na društvenim mrežama je podijelila video putem kojeg je otkrila da je stvaranje njezinog kostima u tijeku. "#HeidiHalloween počinje poprimati svoj oblik", napisala je u opisu. U videu je pokazala djelić kostima koji je izgledao kao ljuska nekakvog gmaza. Kostim će na sebi imati i šiljke te će biti svijetlozelene boje.

Heidi inače, do samog kraja, vješto skriva o kakvim je kostimima riječ te tako iz godine u godinu šokira javnost. I nema sumnje da će ponovno šokirati, s obzirom na to da se prijašnjih godina maskirala u svog klona, zombija, izvanzemaljca pa čak i ogromnog crva. Klum se u crva maskirala 2022. godine, a zbog kostima se jedva kretala na svojoj zabavi.

image

Heidi Klum kao crv

Roger Wong/Instar Images/Profimedia

"Nemam baš ni ruke ni noge. Kad padnem, netko mi mora pomoći da se podignem. Zapela sam u njemu, znate? Osjećaj je malo klaustrofobičan", poručila je tada.

image

Heidi Klum kao crv

Stephen Lovekin/Shutterstock Editorial/Profimedia

Prošle je godine na svoj Halloween party stigla kao paun, točnije, ona je bila maskirana u vrat i lice pauna, dok je 10 akrobata koje je povela sa sobom bilo maskirano u perje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 11:02