NOVA CURA?

Papiri za razvod se još nisu ni ohladili, a Ben Affleck je viđen s drugom: Društvo mu pravi kći (36) poznatog političara

Glumac provodi vrijeme s 36-godišnjakinjom

Ben Affleck
 

 /Blueloveimages /lagossiptv/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Glumac Ben Affleck (52), usred razvoda od pjevačice i glumice Jennifer Lopez, vrijeme provodi s 36-godišnjom Kick Kennedy, kćeri poznatog političara Roberta F. Kennedyja Jr. koji se prije nekoliko dana naša usred skandala, prenosi Page Six. Izvor je rekao da Affleck i Kennedy izlaze na mjesta kao što su Polo Lounge, hotel na Beverly Hillsu, ali da priroda njihovog odnosa nije poznata.

Kao što znamo, nakon višemjesečnih nagađanja da Afflecku i Lopez ne cvjetaju ruže u braku, pjevačica je glasine potvrdila kada je u utorak, na drugu godišnjicu slavnog para, podnijela papire za razvod. Kao razlog su navedene nepomirljive razlike, a datum rastave 26. travnja.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Mega/the Mega Agency/profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Izvori bliski paru tvrde da je razlog razvoda braka Lopezina slava, odnosno njezina medijska pozornost, jer se Affleck s tim nije mogao nositi. Glumac voli svoju privatnost i ne srami se, kako prenosi Page Six, svoje potrebe za samoćom.

"On se nikada nije, a čini se da nikada ni neće, potpuno predati drugoj osobi. Ben se neko vrijeme poigravao i želio biti dio toga, ali on to jednostavno nije", rekao je izvor dodajući da je Lopez bijesna zbog razvoda zato što je glumac bio taj koji je inicirao njihovu romansu.

Izvor je rekao i da se Lopez osjeća posramljeno zbog propalog, četvrtog po redu, braka jer je bila uvjerena da će ona i Affleck napokon uspjeti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 12:06