SLAVNI GLUMAC

Ovako danas izgleda Bruce Willis: Nakon dugo vremena pojavio se u javnosti, bori se protiv vrlo okrutne bolesti...

Glumac je u pratnji tjelohranitelja posjetio jednu četvrt u Los Angelesu, a fotografi su ga snimili u automobilu

Bruce Willis

 Javiles/bruce/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Američki glumac Bruce Willis (69) rijetko se pojavljuje u javnosti otkad mu je dijagnosticirana demencija, a sad je viđen tijekom vožnje u Los Angelesu.

Bruce je sjedio na suvozačevom mjestu, a pridružili su mu se i tjelohranitelji. Glumac je nosio košulju i crnu kapu, a posjetio je, kako prenosi The Sun, gradsku četvrt Studio City.

image

Bruce Willis

Javiles/bruce/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Bruceu je prije nešto više od godinu dana dijagnosticirana frontotemporalna demencija. "FTD je okrutna bolest za koju brojni od nas nisu nikad čuli i može pogoditi bilo koga. Za ljude ispod 60 godina je FTD je najčešća vrsta demencije, a zbog toga što postavljanje dijagnoze može trajati godinama, FTD je vjerojatno rašireniji nego što znamo. Danas ne postoji liječenje za ovu bolest, stvarnost koju se nadamo da ćemo promijeniti u budućnosti", pisalo je u izjavi.

image

Bruce Willis

Javiles/bruce/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Willisu je prvo dijagnosticirana afazija, poremećaj sposobnosti govora, a potom je uzeo i pauzu od glume. U teškim trenutcima koje prolazi najveća mu je podrška njegova supruga Emma, s kojom ima dvije kćeri, Mabel i Evelyn. Uz njega je i njegova bivša supruga Demi Moore te njihove kćeri Rumer, Scout i Tallulah.

Njegova kći Tallulah je nedavno podijelila kakvo je glumčevo zdravstveno stanje. Za E! News je rekla kako je Bruce "isto", što je u njegovoj situaciji "dobro". "Naši posjeti imaju toliko puno ljubavi i mislim da to nadmašuje sve", rekla je tada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 10:47