ROD STEWART

Neumorni rocker koji je nedavno bio u Dubrovniku: ‘Svi smo mi smrtni, ali ne mislim stati. Planiram živjeti još barem 15 godina‘

Slavni 79-godišnji pjevač i dalje ne treba nikakve lijekove da bi izdržao svoje koncerte

Rod Stewart u Dubrovniku
 

 Tonci Plazibat/Cropix

Rod Stewart svoje zlatne godine provodi sa stilom, no pored toga 79-godišnji rocker svjestan je, kako kaže,, da su mu "dani odbrojani". Ipak, zbog toga, barem tako tvrdi, ne živi u strahu od smrti.

"Svi mi moramo otići u nekom trenutku, tako da smo svi u istom košu. Uživat ću ovih posljednjih nekoliko godina koliko god mogu. Kažem nekoliko - vjerojatno još 15. Mogu to lako, prijatelju, lako.", rekao je Stewart za US Sun u petak. Slavni pjevač koji je u braku s Penny Lancaster, iako je obećao da će nastaviti sa stilom života rock zvijezde, priznao je da više ne može živjeti tako naporno kao u mladosti.

image

Rod Stewart i Penny Lancaster 2004.

Boris Horvat/afp/profimedia/Boris Horvat/afp/profimedia

"Nisam kao u 70-ima i 80-ima i ne mogu ostati budan cijelu noć, napiti se i poludjeti i još uvijek imati takav glas. Danas moram zaštititi svoj glas prije i poslije svakog nastupa", kazao je Stewart. Nakon što je preživio i rak prostate i štitnjače, Stewart zaključuje kako je sada svjesniji svog zdravlja.

"Ja sam pomalo hipohondar. Mislim da bi muškarci posebno trebali iskoristiti svu prekrasnu medicinsku znanost koja postoji. Kad se vratim u Ujedinjeno Kraljevstvo, ići ću na čišćenje krvi jer mi je rečeno da je to odličan poticaj za organizam", objasnio je glazbenik očito aludirajući na činjenicu kako muškarci znaju po pitanju kontrole svog zdravstvenog stanja biti pomalo aljkavi. Međutim, zanimljivo je da Stewart iako je poodmakle životne dobi ne treba nikakve lijekove kako bi odradio svoje koncerte.

image

Rod Stewart i Penny Lancaster u Dubrovniku

TonĆi Plazibat/cropix/Cropix

"Ne pijem nikakve tablete. Ne, ništa. Morate imati na umu da ovo radim cijeli život i ne patim nakon nastupa. Ponekad uzmem protuupalni lijek ako mi koljeno ‘zaigra‘, ali to je vrlo rijetko. Ne trebaju mi ​​tablete.", otkrio je za kraj Stewart.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 18:35