DRŽALI SE ZA RUKE

Negirala je da ljubi 17 godina starijeg, ali sada su razotkriveni: ‘Volim je, ali ima vrlo upitan ukus za muškarce‘

Par se držao za ruke dok su izlazili s ceremonije vjenčanja modela Karen Elson...

Lana Del Rey i Jeremy Dufrene

 Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Lana Del Rey (39) došla je na vjenčanje modela Karen Elson u pratnji Jeremyja Dufrenea (56), za kojeg se već neko vrijeme šuška da je njezin novi partner. Par se držao za ruke dok su izlazili s ceremonije pa je sada ostalo jako malo prostora nagađanju da su glasine točne i da je Dufrene zvijezdin novi dečko.

image

Lana Del Rey i Jeremy Dufrene

Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia
image

Lana Del Rey i Jeremy Dufrene

Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Ono što je također javnost opazila jest da Del Rey nije bila u društvu svoje najbolje prijateljice Taylor Swift, koja je na ceremoniju stigla s Travisom Kelceom, prenosi Page Six.

"Kako slatko, drži tatu za ruku", "Volim je, ali stvarno ima najčudniji ukus za muškarce ikad", "Lana del Rey je ona prijateljica koja ima vrlo upitan ukus za muškarce", glasili su neki od komentara na društvenim mrežama.

Kao što znamo, glasine da Del Rey ljubi Dufrenea krenule su prošloga mjeseca kada se par držao za ruke na "Reading & Leeds" festivalu.

Pjevačica i Dufrene upoznali su se 2019. godine kada je ona bila na jednom od njegovih turističkih vožnji brodom po Louisiani. Taj je susret na svom Instagramu, kako piše Page Six, dokumentirao Dufrene. "Nikad ne znam na koga mogu naići na svojim turnejama, ali uvijek mi je zadovoljstvo, Lana Del Rey", napisao je tada Dufrene koji je i u narednim mjesecima sreo pjevačicu na još jednoj od svojih vožnji.

Iako je pjevačica nedavno demantirala glasine o romansi, teško je povjerovati da govori istinu. Del Rey se prethodno povezivalo i s glazbenicima Jackom Donoghueom i Claytonom Johnsonom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. rujan 2024 11:37