SPREMNA ZA NOVE POBJEDE

Nakon što je najavila povlačenje iz glazbe, otkriveno što Adele dalje planira: ‘Ide na tečaj...‘

Pjevačicu nakon koncerata u Münchenu čekaju nastupi u Las Vegasu, a onda se planira baviti drugim kreativnim stvarima

Adele

 Niklas Halle‘n/Afp

Pjevačica Adele nedavno je šokirala obožavatelje nakon što je objavila da će uzeti "nevjerojatno dugu" pauzu od glazbe. Početkom rujna je završila sa svojim koncertima u Münchenu, a ostaju joj za odraditi još i koncerti u Las Vegasu, nakon kojih se ne planira baviti glazbom neko vrijeme. Međutim, pjevačica ima velike planove za svoju karijeru u budućnosti, koji nisu povezani s glazbom.

image

Adele

Mega/the Mega Agency/profimedia

Kako prenosi Daily Mail, Adele bi se mogla početi baviti glumom. "Adele više od godinu dana pohađa intenzivne sate glume od vrhunskog holivudskog trenera. Kada se posveti nečemu, tome da 100 posto sebe", rekao je izvor.

Izvor tvrdi i da je Adele svom timu rekla da prošire riječ velikim filmskim studijima i producentima o tome da je spremna za veliku promjenu u karijeri. Navodno su već u tijeku i razgovori o potencijalnim projektima za nju.

"Jedan holivudski izvor koji je na visokoj poziciji joj je savjetovao da, ako već nije, krene na tečaj dijalekta jer će joj njezin prirodni, cockney naglasak ograničiti uloge", ispričao je. Drugi je izvor dodao da će se Adele s vremenom vratiti pjevanju te da će za to svi saznati na vrijeme. Navodno se priča i da bi njezin veliki povratak na pozornicu mogao biti tijekom Super Bowla.

image

Adele i Rich Paul

Beautiful Sports/wunderl/imago Sportfotodienst/profimedia

Adele je ranije govorila o tome da bi se voljela baviti glumom. Prošle je godine rekla kako se želi "probiti" u Hollywoodu, a otkrila je i da postoji jedan film na kojem bi voljela raditi. Za isti film još uvijek ne postoji ni scenarij jer, kako je ona rekla, scenarist nije "mentalno spreman" za to. Rekla je i kako su joj nudili uloge u biografskim filmovima o nekim pjevačima, ali da joj je to uvijek bilo "očito".

U srpnju je rekla kako se, nakon koncerata u Münchenu i Las Vegasu, želi fokusirati na svoju obitelj te na "druge kreativne stvari". "Nemam u planu nikakvu novu glazbu. Želim veliki odmor nakon ovog i mislim da želim raditi neke druge kreativne stvari. Samo na kratko", ispričala je.

Kako prenosi strani medij, pjevačica se planira vratiti u Ujedinjeno Kraljevstvo gdje već ima stan u Londonu.

image

Adele

Niklas Halle‘n/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. rujan 2024 15:36