NA SARDINIJI

Nakon raskošnog vjenčanja u Dubrovniku, supruga Roda Stewarta uživa na jahti od 60 milijuna € u minijaturnom bikiniju

Legendarni glazbenik je nedavno s obitelji bio u Dubrovniku, gdje se njegov sin Liam oženio s Nicole Artukovich

Penny Lancaster

 Ciaopix - La Fata - Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Legendarni glazbenik Rod Stewart ljetne dane provodi na Sardiniji u Italiji, a pridružila mu se i supruga Penny Lancaster te djeca Sean, Ruby, Kimberly, Alastair i Aiden. Obitelj je uživala na jahti vrijednoj gotovo 60 milijuna eura.

Fotografi su snimili Penny koja se u minijaturnom bikiniju sunčala na palubi. Lancaster je nosila crni kupaći kostim čiji se gornji dio vezao oko vrata. Kosu je pokupila u nisku punđu, a nosila je i sunčane naočale te jednostavan nakit.

image

Penny Lancaster

Ciaopix - La Fata - Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Rodu je pak sunce malo više smetalo pa je glavu pokrio ručnikom. On je sunčan dan na jahti proveo u šarenim kupaćim hlačama koje je iskombinirao sa žutom košuljom i visokim, crvenim tenisicama.

Obitelj je krajem svibnja posjetila Hrvatsku, točnije Dubrovnik, gdje je sin Roda Stewarta, Liam, oženio Nicole Artukovich, Amerikanku hrvatskih korijena. Njihov poseban dan je 31. svibnja krenuo zabavom dobrodošlice u Vrtu palmi hotela Excelsior, a crkveni obred imali su u baroknoj crkvi na Jezuitima.

image

Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta u crkvi sv. Ignacija u Dubrovniku

Bozo Radic/Cropix

Zabava se dugo u noć nastavila na tvrđavi Lovrijenac, gdje je Nicole u jednom trenutku iznenadio Petar Grašo. Par se posebno zabavio pa su tako plesali na ramenima svojih prijatelja, a Liam je čak i zapjevao pred svim gostima. Kasnije se par uputio u noćni klub Revelin, gdje su još satima slavili ulazak u bračne vode.

image

Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta u crkvi sv. Ignacija u Dubrovniku

Bozo Radic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. rujan 2024 11:13