TEŠKO RAZDOBLJE

Nakon optužbi za kanibalizam, slavni glumac upao u financijske probleme: ‘Prodajem svoj kamionet, nemam za gorivo‘

Armieja su bivše djevojke optužile za seksualno zlostavljanje i manipulaciju, nakon čega je on izbačen iz Hollywooda

Armie Hammer

 Instagram/

Američki glumac Armie Hammer se prije tri godine suočavao s teškim optužbama za seksualno zlostavljanje od strane jedne bivše djevojke. Nedugo zatim je njegova druga bivša iznijela šokantne tvrdnje u kojima je aludirala na to da je glumac kanibal. Nakon skandala je Hammer ostao bez posla, samim time i bez novca, a danas se snalazi na sve načine kako bi si mogao priuštiti neke stvari.

Sad je na Instagramu rekao kako će morati prodati svoj kamionet. "Otkad sam se vratio u Los Angeles, stavio sam gorivo u svoj kamionet u vrijednosti od 500 dolara i ne mogu si to priuštiti. Više si ne mogu priuštiti gorivo", poručio je on. Dodao je i kako je to "u redu".

"Imam novi automobil. Malen je. Hibrid je. Vjerojatno ću točiti 10 dolara goriva u njega mjesečno", poručio je. Hammer je rekao i kako mu je teško riješiti se svog kamioneta, a objasnio je i zašto.

"Kupio sam si ovo kao božićni poklon 2017. Jako sam volio ovaj kamionet, išao sam s njim na kampiranje diljem zemlje više puta i na duga putovanja", ispričao je. Prisjetio se i kako je s kamionetom dolazio po svoju djecu nakon što su se rodila. Glumac inače ima dvoje djece, kćer Harper i sina Forda, s bivšom suprugom Elizabeth Chambers.

image

Elizabeth Chambers i Armie Hammer

Fpa/Full Picture Agency Via Afp

Sa svojom bivšom se razveo kratko prije nego što ga je prva bivša djevojka optužila za seksualno zlostavljanje. Kasnije su ga optužili za emocionalno zlostavljanje, manipulaciju, silovanje i kanibalizam. On je sve optužbe demantirao te rekao kako su susreti s tim svim djevojkama bili sporazumni.

Zbog svih je optužbi Hammer izbačen iz Hollywooda, a posljednju je ulogu imao u filmu "Death on the Nile" iz 2022. Iako se trenutno ne bavi glumom, Armie je rekao kako je zahvalan što mu se to sve dogodilo u životu jer ranije nije bio zadovoljan sam sa sobom.

image

Armie Hammer

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 11:38