‘DIRLJIV TRENUTAK‘

Na ovo je Nicole Kidman (pre)dugo čekala: Godinama joj se posvojena djeca nisu javljala, a sada je stigla poruka...

Glumica je 90-ih godina posvojila dvoje djece s Tomom Cruiseom. Nakon njihovog razvoda oni su stali na stranu svog oca

Nicole Kidman

 Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Glumica Nicole Kidman je početkom rujna otkrila da joj je preminula majka Janelle. U trenutku kad je saznala za smrt svoje majke, Kidman se pripremala za dodjelu nagrade za najbolju glumicu na filmskom festivalu u Veneciji. Nagradu nije osobno preuzela jer je odmah nakon što je saznala vijesti otišla iz Italije. Glumica, koja je bila jako povezana sa svojom majkom, dobila je podršku od svoje posvojene djece Isabelle i Connora, s kojima već godinama nije u dobrom odnosu.

image

Nicole Kidman

Image Press Agency/alamy/alamy/profimedia

Kako prenosi Daily Mail, Bella i Connor su Nicole poslali poruku nakon što je izgubila majku. Nicole je navodno jako sretna što su joj se djeca, koju je posvojila s Tomom Cruiseom, javila nakon što se dugo nisu čuli.

image

Connor Cruise i Isabella Cruise

Face To Face/Face To Face/Profimedia

"Najdirljiviji trenutak za Nicole je bio kad je dobila zajedničku poruku od Belle i Connora s kojima se nije čula jako dugo. Na neki je način tužno što je bio potreban tragičan trenutak kako bi ih vratila u svoj život, ali ona zna da bi njezinu majku učinilo sretnom to što je njezin odlazak vratio njezine otuđene unuke u obitelj", rekao je izvor za medij.

Izvor je dodao i da je Nicole spremna uzeti pauzu od svoje karijere kako bi popravila odnos sa svojom djecom.

image

Nicole Kidman

Marco Bertorello/Afp

Nicole i Tom su Isabellu posvojili 1992. godine, a sina su posvojili 1995. Dvije godine prije nego što su posvojili Bellu su se vjenčali, a razveli su se 2001. godine. Nicole i njezina djeca navodno nisu u dobrim odnosima jer su oni stali na stranu njihovog oca, a oboje su odgojeni u scijentološkoj crkvi.

Zbog kompliciranog odnosa Nicole nije bila prisutna na Bellinom vjenčanju 2015. godine, a godinu dana ranije njezina djeca nisu bila prisutna na sprovodu njihovog djeda, glumičinog oca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 23:37